tirsdag 15. september 2015

Biopeis bord

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Alltid lave priser og et stort utvalg! Flotte og dekorative biopeiser til bord.


Vi har et stort utvalg af moderne biopeiser, som kan stå på ditt bord i stuen eller i hytten.

Stående biopeis - En fleksibel varmekilde Våre peiser til bioethanol behøves ikke å monteres fast et bestemt sted. Biopeisens størrelse og design, gjør at den. Med en manuell biopeis kan du bygge din helt egen peis uten å sprenge budsjettet.


Siden biopeis baseres på det miljøvennlige og rene stoffet bioetanol. Direktoratet for samfunnssikkerhet og. Ifølge Tegneby og Nordlie, har de aller fleste biopeisene på det norske markedet tank og brenner som en felles enhet.


Decoflame, er én af de førende producenter af eksklusive bioethanol-pejse. Vi tilbyder pejse med uendelige designmuligheder efter dine behov.

Skap en varm og myk stemning på uteplassen eller i rommet Bruk sotfri rødsprit ved innendørs bruk. Legene som ser de alvorlige brannskadene vil forby bioetanolpeis. Andre eksperter sammenligner biopeis med bruken av motorsag - brukes den riktig, så er. Siden det baseres på det miljøvennlige og rene stoffet bioetanol.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Kjøp din bord bio peis og skap kos via bioethanolens fantastiske flammer. Våres stående biopeiser til bordet er som typisk små og.


Dekorativt ildsted som gir god. De lange utekveldene trenger ikke lenger å være kalde. Varme As har ett bredt utvalg av biopeiser fra flere forskjellige leverandører. Happy Cocooning Peisbord erstatter den tradisjonelle terrassevarmeren og skaper et hyggelig utemiljø. Vi har produkter som kan brukes inne og ute, innebygde løsninger og frittstående.


Skaper en trivelig og avslappende atmosfære. Forbrenning av etanol gir ikke røyk, sot eller lukt. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!


Glassplater som skjermer mot flammene følger med.

Fargen på betong er sort. De heiteste peisene Se vår bildeserie med høstens nyheter. This website uses cookies to ensure our users get the best experience possible.


Cookie information is stored in your browser to recognise you when you return to this. Søk etter biopeis bordmodell på Kelkoo. Sammenlign tilbud på biopeis bordmodell fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Men den står ikke trygt,.


Elipse biopeis finnes både som bordmodell og veggmodell. Veggmodellene har sort bakplate. Tankvolu6l Brennetid: 5. Kjøp rimelige salongbord med høy kvalitet fra Trademax.


Velg mellom flere forskjellige modeller, vi leverer hurtig rett hjem til deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg