mandag 5. november 2018

Skjærebrett eik

Alt for en enkel servering! Sjekk ut skjærebrett eik. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet.


Legg frosne matvarer på skjærebrettet og de smelter mye raskere enn gamlemåten. Saftrille på den ene siden for skjæring av kjøtt og andre. Skjærefjøl eller skjærebrett i tre var standarden en tid tilbake.

Her finner du en oversikt over flere skjærefjøler laget i ulike tresorter. Solid skjærebrett i eik fra Morberg. Inngår i Per Morbergs kjøkkenkolleksjon.


For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Skjærebrettet passer også som ostefat eller oppleggingsfat. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre?


Da er skjærebrett i plast som skapt for deg.

Aida, raw skjærebrett teak 32x15cm. Betal sikkert med kort eller Vipps. For bedriftskunder som betaler med faktura, les betingelser. Tips til vedlikehold Etter daglig bruk, rengjør med varmt vann og såpe og tørk godt.


Norges Billigste Priser? Hvert kjøkken har et, eller flere. Morberg har valgt å ta frem dette høykvalitative skjærebrette. Eik representerer holdbarhet, fasthet og styrke samt hygienisk kvalitet med bakteriedrepende garvesyre.


Pris: 8kr Fri frakt RoyalDesign. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Denne Pinnen ble oppdaget av Mari Møllerhagen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Treverk som et materiale gjør seg veldig godt i vår bransje med sin lunhet og varme uttrykk.


Konsollbord i eik og glass. Utrolig flott skjærebrett i eiketre fra Skagerak. Navnet Soft Board kommer av brettets fløyelsmyke overflate og de runde kantene.


Den myke formen og nesten silkemyke overflaten har gitt dette skjærebrettet sitt navn, Soft.

Brettet vil med sitt avlange. Det utfreste hullet gjør det enkelt å henge på veggen på kjøkkenet. Noen skjærebrett har en rand slik at du unngår kjøttsaft på bordet, noen har sklisikre føtter så de ligger fast på bordet mens det brukes,.


Hos matprodusenter og kjøkkenleverandører har det vært forskjellige tradisjoner for hvilke type materialer som brukes til for eksempel skjærefjøler. Asymmetric skjærebrett M, røkt eik – Ferm Living – Room21. Kjøp NOSH NONH115B MEDIUM SKJÆREBRETT EIK hos Power. Vakker og praktisk fjøl i røkt eik - med en tradisjonell form, men moderne utseende. Håndtak og brett i en hel del.


Frakt: 5kr Les mer. Du kan legge til opptil ulike merkevarer som dine. Laget i ubehandlet eik som er nøysommelig polert. Skrivebord i eik er et voksbehandlet skrivebord fra Hübsch.


Hjemmekontoret ville virkelig fått seg et løft med dette skrivebordet, og gjør det. Furu og eik viser seg å ha gode egenskaper mens bøk,. Bruk et skjærebrett til grønnsaker og et annet til kjøtt og fisk.


Vakkert, stilrent og funksjonelt skjærebrett i eik , et resultat av samarbeidet mellom Frama og Dry Studios.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg