mandag 12. november 2018

Innrede entre

Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Gjør en flott entré hver gang.


Alle hjem har et inngangsparti, uansett om entreen er stor eller ikke er der i det hele tatt. På IKEA har vi entréløsninger for å.

En smal entré trenger ikke bli kjedelig selv om den er vanskelige å innrede. Et tre tar vare på jakken din og setter farge på hverdagen. IKEA - I entrégalleriet kan du se kombinasjoner av kles- og skooppbevaring, småoppbevaring og mye mer. Hos Schmidt har vi et stort utvalg av entréløsninger - enten du er på utkikk etter en entré med tilhørende entrémøbler eller liten gang inspirasjon.


Når du skal innrede entréen er det her hos oss du vil finne det du virkelig ønsker å innrede ditt. Bordet passet helt inn i min entre. Entreen er husets første rom.

Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen. La fargene være med å skape. Du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Gangen er det første rommet. Vi liker praktiske løsninger i gangen, men det skal også se spennende og lekkert ut!


Her finner du flotte skohyller, knagger, dørmatter,. Vi gir deg derfor her gode tips til hvordan du skal innrede entreen din både stilig og plassbesparende:. Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger.


Alt du trenger å vite om oppussing av entreen! Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg. Har du noen gode tips å dele med meg? Hva er lurt og hva er ikke lurt?


Gjem bort rot og hold orden med praktiske oppbevaringsløsninger som skap, skohyller, kister og kurver. En ryddig entre , er en hyggelig entre. Dersom du har en liten gang, finnes det mange smarte løsninger.

Skap et funksjonelt og smart kontor til dype tanker og gode idéer. Derfor lønner det seg å innrede smart. Utvalget av kontormøbler går fra kontorbord og stoler til oppbevaring. Stort utvalg av innredning til garderobeskap. Hjelper deg å holde det ryddig.


Enten du planlegger du oppussing eller kun små endringer, det er greit å få med noen ekspertråd på veien. SMART OPPBEVARING: Heng garderobestenger i. Oppbevaring og garderobe – la deg inspirere av våre artikler om oppbevaring og garderober, og se hva du kan gjøre i ditt hjem. Med Veda får du optimal oppbevaringsplass i entreen. En liten entré fylt med yttertøy, sko og støvler gir raskt et rotete uttrykk.


Uansett størrelse kan du likevel som regel greit innrede plassen slik at det er lett. Eierne av leiligheten ønsket et hyggeligere første møte når de kom inn døra. Plassen er liten og tradisjonelle garderobeskap og kommoder vil ta mye av. Trender som er verdt å merke seg?


Det kommer jo nye trender hele tiden, så det viktigste er å innrede etter din personlige stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg