torsdag 8. november 2018

Bosch kjøleskap temperatur

Billige hvitevarer på nett. Vi gjør det enkelt å handle på nettet og leverer kjøleskapet gratis til. Energimerke for kjøleskap. Et brukervennlig LED-display viser innvendig temperatur og en indikator vil varsle deg dersom døren. Bosch fryseskap GSN36VW30.


Norges raskeste nettbutikk! Sørger for maksimal kjøling i et avgrenset tidsintervall og går automatisk tilbake til innstilt temperatur. Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang. Se alle aktuelle kjøleskaptester.


Sammenlign pris med oss! De nye matvarene blir kjølt ned langsomt og temperaturen i kjøleskapet stiger i en liten periode. Kjøp nå, betal om mnd. De færreste vet hvilken temperatur de har i kjøleskapet , selv om noen har termometer hengende inne i kjøleskapet. Mange lurer på hvorfor akkurat °C?


Feil temperatur Trolig er det mange som har (altfor) varme kjøleskap. Fryseren lot seg ikke affisere og holdt normal temperatur. Det viste seg at kjøleskapet har en meget liten kjøleribbe og en.


Det er mange grunner til at temperaturen svinger i kjøleskapet ;. Mattilsynet har ansvaret for å sjekke at dagligvarebutikkene har riktig temperatur i sine kjøleskap og frysere. Men temperaturen i kjøleskapet hjemme. Hvis du nylig har justert temperaturen , lastet kjøleskapet eller om det står på et fuktig ste.


Anbefalt temperatur i et kjøleskap er 3-grader. Temperaturen på frys bør vere -°C eller lågare. Fant du det du lette etter? Nei Denne siden hører til under Lokalmat Produksjon av mat Mat og vann. Bestill med det samme eller kontakt kundeservice for hjelp og veiledning.


Gratis frakt i hele landet. Hvordan stille inn temperatur i gammelt kjøleskap ? Du får kaldere temperatur ved å justere hjulet til et høyere siffer oppover,. Ved regulering av kjøletermostaten opprettholdes ønsket temperatur i kjøleskapet. Produktet er kun egnet til modeller med PNC-nr.


Alarmfunksjon ved høy temperatur : Nei:. LED-lampene lyser opp hele kjøleskapet innvendig,. Den sikrer jevn temperatur gjennom hele skapet,.


Det viktigste er at temperaturen ikke kommer under grader for å unngå bakterievekst. Kjøleskap og frysere er blant de. I resten av kjøleskapet er temperaturen også konstant og fordeles jevnt,. Fra familie- eller amerikanerskap til kjøleskap med flere dører. Metal Cooling sørger for riktig temperatur i kjøleskapet selv om døren åpnes og lukkes ofte.


Jeg har et kjøleskap fra WhirlPool som jeg synes kjøler dårlig. Dette greide heller ikke å holde temperaturen under 6-grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg