tirsdag 9. oktober 2018

Norcool kjøleaggregat

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Innovative løsninger for oppbevaring av mat, drikke og vin.


Vinskap, vinkjeller, kjøleskuff, kjølehjørne, kjølerom og kjøleaggregat.

Det er ingen grunn til å fortvile dersom du ikke har et ledig hjørne i kjøkkenet ditt. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Cave har en kapasitet på omtrent stk. Vi leverer i dag kompakte kjøleaggregat ,. Kompakte kjøleaggregat , splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Norcool har års erfaring med utvikling og produksjon av kompakte kjøleaggregat , splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller. Kjøleaggregat : Kjøleaggregater.

Norcool tilbyr kjøleaggregat , kjølerom, kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring av vin i hjemmet. Erstatter for blant annet Norcool CU-450. Om vår bruk av cookies (informasjonskapsler).


Informasjon om forsendelse av kjøleaggregat. Den erstatter forskjellige modeller og merker som Norcool. Hvit, Vekt 27kg, Dybde 47. Flere produkter fra Norcool i kategorien kjøleskap.


Vi er forhandler av Norcool som har års erfaring med utvikling og produksjon av kjøleaggregater. De leverer i dag kompakte kjøleaggregat ,. Scandinavian Appliances AS utvikler, produserer og markedsfører løsninger for oppbevaring av mat og drikke under merkevaren Norcool. CU- 3er Norcools minste veggaggregat Dette er ideelt for mindre selvbygde rom, samt for våre to minste prefabrikkerte elementkjølerom.


Det er ideelt for mindre selvbygde rom, samt våre to minste prefabrikerte elementkjølerom. For selvbygde kjølerom CU- 4er ideelt for selvbygde kjølerom og våre to største prefabrikkerte kjølerom. Er et veggaggregat med kapasitet på inntil 10. Norcool produkter selges kun via godkjente forhandlere. Alle godkjente forhandlere blir registrert i vårt kunderegister.


For at faktura, varer, prislister, tilbud.

Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Rett til forandring av priser og betingelser uten forutgående varsel forbeholdes. Ny glimtenner men lys starter ikke. Liten sprekk i lysdeksel Sms til.


Trådløse temperaturloggere. Det er et Norcool CU-4aggregat som sitter der og ser at Thermocold har noe som heter TLFlex som da. Vil tro et nytt kjøleaggregat vil gjøre susen.


Kunden hadde et eldre splitt kjøleaggregat (to delt anlegg) ca gammelt av ukjent fabrikat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg