onsdag 24. oktober 2018

Kjøleskap retro

Finn kjøleskap retro nå på Kensaq. Lagervarer leveres neste virkedag. Du lurer kanskje på hvorfor harde hvitevarer som for eksempel kjøleskap må se så kjedelige og ensformige ut?


Slik trenger det ikke å være. Prostostoječe hladilnike Gorenje odlikuje nizka poraba energije, funkcionalna notranjost, inovativne rešitve za podaljšanje svežine živil ter pestra izbira modelov. Vintagestilen med en rekke farger å velge mellom gjør dette kjøleskapet til et blikkfang i hjemmet.

En designgjenstand som passer inn overalt. Disse nostalgiske og dekorative retro kjøleskapene fra Temptech gjør det lille ekstra på kjøkkenet! Tilgjengelig i flere størrelser og farger. Hverdagens hvitevarehelter. Hos Tretti mener vi at hvitevarer er mye mer enn bare hjemmeelektronikk.


Hvitevarer er en uvurderlig del av hverdagen. Fra moderne modeller i rustfritt stål, til retro kjøleskap i fargesprakende rødt. Vi har kjente merker som Samsung, Bosch, Siemens, Smeg,.


Inneholder innvendige glasshyller, flaskeholder og grønnsaksskuff.

Europas største elektrokjede. Kjøleskap på 115L i lekkert retrodesign. Om du er på jakt etter et retro kjøleskap , kan det være en god idé å ta en titt på kjøleskapene fra Smeg. Smeg kjøleskapene finnes både i små og store.


Smegs kjøleskap og frysere kombinerer estetikk og avansert teknologi for å tilfredsstille behovene til de som ønsker topp design og topp ytelse. Direkte fra eget lager til lavpris. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Lite og dekorativt kjøleskap på 1liter i lekkert retrodesign fra Temptech.


Retro kjøleskap til salgs fra Kr. Det lyseblå kjøleskapet passer perfekt sammen med lyse farger, men. Volkswagen Bulli, eller folkevognbussen, betraktes som et ikon for.


Søk etter retro kjøleskap på Kelkoo. Sammenlign tilbud på retro kjøleskap fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vi har frittstående og integrerte kjøleskap og frysere til gode priser. Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang.


Se alle aktuelle kjøleskaptester. Kvittering medfølger dessverre ikke da kjøleskap fulgte med leilighetskjøp. Energivennlig kjøleskap.

Ser at Gorenje har kommet med en ny kolleksjon av retro kjøleskap. Som hentet ut fra en gammel film. Dette er et praktisk lite kjøleskap , eller Vintage Cooler laget for 230V eller 12V.


Med et kjøleskap fra Bosch får du en praktisk og fleksibel løsning som holder riktig temperatur på råvarene dine – og forlenger holdbarheten. Kjøkkenet ble designet rundt det creme-fargede Smeg- kjøleskapet , og med et stort og røft spisebord har kjøkkenet blitt det nye oppholdsrommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg