tirsdag 2. oktober 2018

Bamix tilbehør

En bamix stavmikser med det rette tilbehøret kan være en foodprocessor, mixer, blender, pisker eller hakker. Kjøp bamix tilbehør her! Bamix foodprosessor (hvit) 499. Krydder som kanel, vanilie, muskatnøtt eller chili.


Fungerer kun til BAMIX stavmiksere med en motor på 1w eller mere. Hakker, river og deler eks.

Effekten er på 2watt, noe tilbehør er inkludert og valgfritt. Husk at tilbehør til stavmikseren gir deg uante muligheter i matlagingen. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. En bamix stavmixer med de rätta tillbehören kan vara en foodprocessor, mixer, blender, visp eller hackare Köp bamix tillbehör här! Vi bruker cookies for å gi deg en best mulig kundeopplevelse.


To ulike hastighetsinnstillinger og flere tilbehør. Stort udvalg - Vi har knive, blade, processor, grinder og meget mere. New Edition stavmiksersett med tilbehør.


Bosch benytter en spesiell patentert klikk-funksjon for å montere og demontere ekstra tilbehør og det er derfor enkelt å bytte.

Deler i små biter, hakker og moser rå og kokte grønnsaker, frukt, bær, barnmat og kokt kjøtt. Inkluderte blad og tilbehør. Se vårt utvalg av møbler for stuen.


Tilbehør til kjøkkenmaskiner. Rask og enkel miksing og hakking? Philips stavmiksere – med tilbehør – kan mikse, vispe, mose, hakke og skjære mat i terninger. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Denne testen er en del av vår Ni tryllestaver på kjøkkenet. Av ekstrautstyr følger det med en ballongvisp og en egen hakkeskål. Vi udvælger og leverer internationale brands af højeste kvalitet, som sælges.


Den gjør matlagingen enklere og hakker, river og deler eks. Faktisk er en stavmikser mer eller mindre som en liten kjøkkenmaskin, fordi den ofte har så mye tilbehør med på. Hvis du gerne vil kunne bruge din bamix -blender til andet end - bare - at blende, kan det være,. Would you like now to cut, chop, whisk or beat your ingredients?


With our original bamix. Vi har et stort utvalg av husholdningsapparater og tilbehør som kan gi deg den komplette opplevelsen på kjøkkenet. Det blir kun gjort små justeringer i produkt og tilbehør mellom hver versjon,.

Til maling av kaffebønner. Finhakking av krydder som pepper eller kanel. Tilbud på tryllestaven som klarer alt i et køkken, og mere til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg