torsdag 26. juli 2018

Minimalistisk bad

Norges Billigste Priser? Få et moderne og minimalistisk bad med skarpe linjer med Mano Sera- bad. Hos Kvik kan vi mye mer enn å lage kule kjøkkener. En rød tråd gennem køkken og bad skaber stilrene rum til hverdagen.


Minimalismen er i højsædet i arkitekthjemmet i Kongsvang.

For å væra heilt ærlig så blei badet akkurat slik eg ønska meg. Eg fant den perfekte vasken i betong hos Tung Ting as på Voss. Det er ein spesial laga vask der. Utforsk denne tavlen til BAD. DESIGN nyheter, trender og messer.


Motta nyheter og tilbud i innboksen. Takk for at du registrerer deg!

Kunne ikke abonnere e-post til nyhetsbrevet. Vi var på årets ISH-messe og fikk masse ny baderomsinspirasjon. Les vårt syn og uttak på årets trender og finn ditt nye bad. Se hvordan du får stilen,.


Finn forhandler Bestill. Leter du etter den perfekte lampen til ditt bad ? Hos Lampegiganten har vi over 10. Rask og enkel bestilling og god kundeservice.


Vi har derfor laget en seng som kun består av de mest nødvendige elementene. Visit for more inspiration related to bathroom design ideas, bathroom remodel, bathroom sinks and faucets, home interior, small. Velg et minimalistisk kjøkken i en enkel og tidløs design, noe som kjennetegner modell Nova fra HTH. SIDE2): Sommeren nærmer seg med stormskritt, og i store deler av landet stråler sola mot vinterbleke kropper. Kanskje er det på tide å bytte ut.


Bøketreet blir en del av husets innredning samtidig som det er mittpunktet i et vakkert bed. Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og du kan glede deg til å motta tilbud og inspirasjon innenfor kjøkken, bad og garderobe. Hvis du ønsker et minimalistisk preg på kjøkkenet eller badet kan du kanskje finne noen ideer på denne siden.

Hjelper jeg en kunde med et minimalistisk bad med ett skap og én benk og den benken stadig er full av rot, da har jeg feilet, sier Imset. Leikent eller minimalistisk ? Vi har utvalet og kunnskapen til å skreddarsy baderomsdraumen din. Harrison er en moderne og minimalistisk skjenk. De stramme, enkle linjene gjør dette møbelet tidløst.


Møbelpakke med fokus på detaljene. Moderne design kombinert med høy funksjonalitet. Comfort har samlet inspirasjon og råd på samme plass, for at det skal være enklere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg