mandag 16. juli 2018

Serveringsbrett med ben

Stort utvalg av interiør hos Miinto. Hurtig levering og gratis retur! Rask levering og super service! Sidebord serveringsbrett med ben i teak - Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel! Kjøp på nett Huskeliste.


Serveringsbrett med bein.

For deg som vil gi frokost på sengen. Det er også fint å servere frukt og forskjellige typer snacks. Velg mellom serveringsbrett i tre, stål eller praktisk aluminium. Med sammenleggbare ben kan den også brukes som et vanlig serveringsbrett.


Sagaform sitt Oval Oak frokostbrett er et serveringsbrett i eik med sammenleggbare ben. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Flott serveringsbrett med ben i ekte teak.


Brettet tar seg godt ut i hjemmet, i hagen, på terrassen, i båten, på.

Sjekk priser på serveringsbrett. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Pent serveringsbrett med ben Materiale: FSC-sertifisert bambus Pent og klassiskt utseende Rengjøres for hånd med varmt vann og såpe.


Tiffany brett med ben gjør alle måltider til en spesiell anledning. Kesper skjære og serveringsbrett bambus 54x28x4. Elegant og flot mingle gulvlampe i hvid med tre ben fra Leitmotiv.


Cookies på denne hjemmesiden brukes. NYDELIG TREFAT, RUNDT MED BEN , HVIT MED TREFARGET BUNN, Ø CM Lyst og lekkert! STILIG TREFAT I SORT METALLSTATIV, H CM Noe helt nytt!


Madame dørmatte i kokos design. Stilren og enkel 2-seter mørk grå sofa i slitesterkt polyester med ben i naturfarget gummitre. Klassisk, stilren og enkel sofa med to puter i setet.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! I would like to subscribe to the newsletter Your personal data will help us when we send out newsletters as you will receive information about events and about our.


Her presenterer vi noe av det vi har av spisestoler. Dette er kun et lite utvalg.

Gratis frakt over 4kr. Vi har nå Ben til seng innen torget. Beskrivelse Lekkert lite design bord med gul topp av slitesterkt materiale, på ben av blank sort stål og dekorert med patinert messingfargede beslag. Meget pent brukt Kr 150.


OBS Understellet er kraftig og har ramme i sort metall slik at stolene holder i mange år. DK10-bordet har bordplate i gjennomfarget hvitt laminat og ben i blank krom. Bordet fås som ovalt og båtformet uttrekksbord med ståluttrekk til plater. Bordplaten er konstruert slik at den kan tas av og fungere som et fint serveringsbrett.


Bordet har også stødige ben slik at det enkelt kan plasseres på. Slitesterkt polyesterstoff. Legg til dine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg