fredag 13. juli 2018

Kjøpe kompass

Opp til dager åpent kjøp. Ikke glem kart og kompass til turen. Hos XXL finner du et bredt utvalg av kompass og kartmappe. Få dagers prisgaranti og 1dagers åpent kjøp på XXL.


Et kompass er et praktisk og anvendelig hjelpemiddel for navigasjon.

Som regel består den av en magnetisk nål som roterer fritt rundt en akse. Orienteringsforbundets egen nettbutikk. Her kan du blant annet kjøpe opplæringsmateriell, EKT utstyr, kompass og utmerkelser m. Vi har utstyr til orientering på lager. Postflagg, kompass , klippetenger og startkort.


Kjøp orienteringsutstyr i vår nettbutikk – høy kvalitet og rask levering. Vet du ikke hvordan du bruker kart og kompass , eller trenger du en liten oppfrisking?

Lær deg kart og kompass på 1-2-med Kartverkets kompasskurs! Enkelt kompass som alle kan bruke. En oversikt over kart for friluftsliv i Norge og Sverige og ulike typer kompass.


Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Norges ledende innen fiske, jakt, friluftsliv og camping. Lurer på om noen har et godt tips til meg, siden jeg skal kjøpe kompass. Er det best med speil eller uten?


Hva slags merke er best? Bruke illustrasjonskart. GRATIS RETUR Finn ekte kompass i høy kvalitet til bruk med og uten kart. Vi leverer raskt og billig. Stort utvalg og rask levering.


Kjøp ditt nye marine kompass på seasea. Kompasser til den beste prisen. Legg til dine favoritter.

Merk at på sjøen er det de offisielle sjøkartene du kjøper via forhandlere,. Ritchie XP-98W taktikk kompass. Min indre, rustne speider er på vei til å anskaffe seg kart over et turområde jeg brukte mye i barndommen og ungdommen.


Den gangen var det speideren som holdt kart. Søk etter silva kompass på Kelkoo. Sammenlign tilbud på silva kompass fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


På den måten vil du få mulighet til. Kart på nett, raskt trygt og enkelt. Norges største utvalg av Turkart, Veikart, Sjøkart og Garmin GPS kart. Du finner også et stort utvalg av internasjonale.


Runes Outstyr - Outstyr. Silva Begin Wrist Compass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg