onsdag 13. juni 2018

Kompakt vaskemaskin

Lagervarer leveres neste virkedag. Med et lite kompakt kombiskap,. Det kan være greit å ha en vaskemaskin på hytta, spesielt for lange dager i ferieukene. Takket være Starttidsforvalg-funksjonen kan du programmere maskinen til å starte neste program når det passer deg best – enten om timer, timer eller timer.


Utmeket klespleie trenger ikke å ta mye plass.

Hei, Lurer på å installere vaskemaskin i båten. Noen som har erfaringer med dette? Hva finnes avaktuelle modeller osv. Se alle nye tester på vaskemaskiner.


Hvilken maskin vasker renest og fortest? Her kan du lese hvilken som har vunnet Best i test! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Perfekt for hytter, caravan og båter.

Vi hjelper deg å velge blant 3varer. Sammenlign pris på vaskemaskin. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Er du på jakt etter en vaskemaskin som kan klare klesvasken til en person?


Da er dette maskinen for deg. Den har nemlig en kapasitet. Spar plass med kombinert vaskemaskin og tørketrommel. En kombimaskin er et alternativ for kompakte hjem, der vi noen ganger må prioritere og gjøre. Her får du vaskemaskin og tørketrommel i ett!


Da har du kommet riktig! Alltid Gratis Levering hos Whiteaway. Rask levering og super service! Velkommen til Max Hvitevarer Brukte hvitevarer med garanti! Liten plass, ingen kompromisser.


Utmerket tekstilpleie trenger ikke mye plass. Det finnes også et utvalg av kompakte modeller som er mindre enn standardmodellene på cm. Kompakt , toppmatet vaskemaskin med spin kammer for enkeltleilighetene , studentboliger , sommerhytte og bobiler.

Jeg har kjøpt en leilighet med et bad hvor det i utgangspunktet ikke er plass til vaskemaskin. Men jeg har nå sett at det finnes slike kompakte vanskemaskiner med. Dejlig kompakt vaskemaskine.


Fint når den skal stå frit. Klassisk design med rom foran lar deg plassere vaskemaskinen inni skap eller under andre møbler. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.


Vaskemaskinen har reduceret dybde, der gør at den ikke fylde ret meget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg