fredag 1. juni 2018

Interiørblogger stue

Finn interiørblogger stue nå på Kensaq. Princess har det du trenger. Bestill enkelt i vår nettbutikk! Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil. Hver måned har bloggen Norske Interiørblogger en utfordring til deres bloggere.


Forrige måned skulle bloggerne sende inn bilder av sine beste loppisfunn.

Da stuen var ferdig malt så satte jeg hele familien igang, stor som liten. Vi flyttet om på sofagruppen og spisestuen. Dette ga mersmak for unga!


Da bør du ta deg en titt innom noen interiørblogger før du setter i gang. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Se interiørdesignerens enkle grep som forvandlet denne stuen til en innbydende oase.


Anitta fikk plass til stue og hjemmekontor i samme rom. Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder siden, har nå vokst til rundt ti bare blant topp 100.

Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt. Inntil nå har hun lekt i stuen ,. UTFORDRINGEN DESEMBER for år siden Anns draum. Nytt bad for år siden Siljes Hobbyrom.


Her finner du masse inspirasjon til farger, møbler og smarte løsninger. Skal du gjøre noe nytt i boligen din? Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk!


Hun er landets beste interiørblogger Artikkeltags. Norske interiørblogger har kåret de stiligste rommene til familiens yngste. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. På stua har vi først om fremst fikset veggene. Her kommer litt førstehjelp til deg som har malt soverommet mørk gråblått og vil pusse opp stuen eller kjøkkenet med noe som matcher.


Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Vi gjør nettet nyttigere! Jeg har letet etter interiørinspirasjon etter at jeg kom hjem fra jobb.


Er så gira på å få alt på plass nå, og helst gjøre det like fint som på.

Mange av disse er interiørblogger. Tid for hjem skaper lun stemning med varme farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg