tirsdag 26. juni 2018

Flaskeholder kjøleskap

Direkte fra eget lager til lavpris. Morsom flaskeholder til vinen. Super gave til de vinglade! Denne holderen passer i kjøleskapet og egner seg ypperlig til å holde ord. Flaskeholder til kjøleskap direkte fra Electrolux.


Universell flaskeholder til kjøleskap direkte fra Electrolux. Dette hendige flaskestativet er perfekt for oppbevaring av vin. Denne flasken holderen er praktisk ved ikke bare å holde kjøleskapet organisert, men den gir deg også mer plass ved å optimalisere ubrukt plass.


Norges raskeste nettbutikk! Prostostoječe hladilnike Gorenje odlikuje nizka poraba energije, funkcionalna notranjost, inovativne rešitve za podaljšanje. Se vårt utvalg av flasker og flaskeholdere til sykkel. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp!


Se hele utvalget og kjøp på XXL. Stort utvalg av smart tilbehør til din sykkel! Sammenlign pris med oss! Minikjøleskap med praktisk størrelse på liter i stilig retrodesign.


Hva med et tøft kjøleskap på gutterommet, garasjen, hytta eller i campignvogna? Skapet har en kapasitet på 1liter, og innvendig er det flyttbare glasshyller, dør-hyller, grønnsaksskuff og flaskeholder. Mer presist har kjøleskapet en kapasitet på 2liter, samt at det er utstyrt med både flaskeholder , grønnsakskuffe med fuktregulering og eggeholder. Bosch KSV36NWer et frittstående kjøleskap som har høy fokus på energivennlighet.


Registrere et produkt Professional Finn en. Det er bra for miljøet, og sparer deg for unødige strømutgifter. Avansert ventilasjonssystem med DynamiCooling fordeler jevnt den ioniserte luften og utligner temperaturen gjennom hele kjøleskapet. Universal flaskeholder for alle typer kjøleskap.


Finn SMEG FAB28RBkjøleskap med fryseboks til kun 14. Vi gjør det enkelt å handle på nettet og leverer kjøleskapet gratis til. For å beholde den dype rødfargen på en oksefilet, for. Temptech retro kjøleskap lys blått.


Inneholder innvendige glasshyller som kan flyttes etter behov i tillegg til dørhyller, flaskeholder og en grønnsaksskuff. Kjøleskap : justerbare glasshyller. Teknisk informasjon Justerbare føtter foran,. Ventilert kjøling sikrer en konstant og jevn temperatur og luftfuktighet i hele kjøleskapet.


LGs kjøleskap som er utstyrt med Zero Clearance har dører som er utformet slik at de ikke støter mot skapdører og. Kjøp nå, betal om mnd. Nå er ikke alle nødt til å sloss om plass i kjøleskapet for å holde drikken kal. ELECTROLUX UNIVERSAL FLASKEHOLDER KJØLESKAP.


Ikke på lager 24- Til butikk. Legg til i innkjøpslisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg