fredag 1. juni 2018

Bosch slagdrill

Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Kjøp på nett eller butikk. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid.


Det oppfyller de høyeste. Kraftpakke av en drill fra Bosch som leveres nå med 2x4Ah batterier!

Svært robust og kraftig(85nm!), men samtidig hendig drill! Ekstremt kraftig: Nm for de. Sammenlign pris på Bosch drill og slagdrill.


Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill, vinkelboremaskin - blant 1varer. Slagdrill Spar denne filtreringen i min liste. Jämför pris på slagborrmaskiner från Bosch , Dewalt, Hitachi, Makita och många fler. Uansett om du skal skru inn skruer.


Bosch slagdrill batteri PSR Li-Erognomic 2-trinns slagdrill fra Bosch med lav vekt og en. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! En kompakt og sterk drill med kraftig batteri og hurtiglader.


Inngår i Power for All V serien. For borejobber i tre og metall, og slagboring i mur. Og det er som nevnt langt mer behagelig enn å stå og presse med en slagdrill.


I den andre enden av spekteret finner vi Bosch -hammeren. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Bosch EasyImpact 5Bosch EasyImpact 5er en slagdrill som gjør boringen enklere enn noensinne. Takket være den lave vekten og den kompakte, ergonomiske.


Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Beste Priser Med Handlesmart! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Nyeste slagdrillen fra Bosch. Sjekk priser på bosch slagdrill. Bosch borhammer til kraftfull hamring i betong og mur og til meisling og boring. Bosch slagbormaskin GSB-21-RCT har ytterligere 2W motoreffekt og den nya “Constant Electronic”-teknologien.


Hamrer, borer og skrur seg inn i alle underlag – til og med betong. Den kompakte 3-i-kraftpakken. Og takket være (ingen forslag) er den ikke bare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg