onsdag 14. mars 2018

Sprøytekanne

En Solid og rimelig sprøytekanne på 5L i plast, til vanning, desinfisering, plantevern og skadedyrbehandling. Med stang i messing, konisk plastdyse med messinginnsats. Vaskemiddelpåleggeren som er oljebestandig, er fremstilt i galvanisert materiale og med viton pakninger.


Den leveres komplett med påfyllingstrakt, vaskemiddelpistol. Tror neppe en ren, ny, sprøytekanne gri noe negativt bidrag til helsa når den brukes med friskt vann noen ganger i året.

Alternativ, sett en 5-l vannkanne på. Robuste trykksprøyter for industrirengjøring, desinfeksjon og all-round vedlikehold. Må ikke benyttes til væsker med flammepunkt under 55°C. Sprøytekanne til saltsyre kan være skummelt!


Litt uheldig vindretning, og du har hele ansiktet fullt av saltsyre! Bruke heller malerkost,. Har en 5l Gardena, en 8l Biltema og en 5l Biltema trykksprøyte som jeg bruker til å legge på (kald) avfettinger.

Tenkte jeg skulle dele med DCN mine erfaringer. Norges Billigste Priser? Vi har oppdatert thanke. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden.


Kvalitets sprøytekanne fra Sagola, dette er noen enhver som er intresert i lakkering bør ha på benken! Tåler deagreser over tid! Har hatt prickbort stående på en liters sprøytekanne fra clasohlson nå i flere uker med trykk, og det er ikke antydning til lekk. Samme med 7literen, har hatt.


DUSJFLASKE LITER HOZELOCK Dusjflasken har justerbar dyse med fin dusj og jetstråle. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. Så ei god sprøytekanne og en flaske eddik kan du kjøpe inn med det samme. Har skjønt såpass etter hvert, at ugresset ikke bare kommer nedenfra, men ovenfra også.


Profesjonell sprøytekanne fra BG. Perfekt for å sprøyte kjemikalier på mindre områder - uten drypp.

Godt grep gir sikker håndtering. Vi testet malingsprøyte fra Bosch. Hevarmen kan monteres i tre ulike posisjoner, noe som endrer slaglengde og kapasitet. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper.


Selger Solo 4sprøytekanne for rygg. Deler som er vist på bildene medfølger. Vi oppdaterer våre sider. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Trykksprøyter som pumpes opp til nødvendig dusjtrykk (ca pumpeslag). Kjøkkenredskaper, servering, oppbevaring og rengjøring. Alt du trenger til kjøkkenet finner du hos Europris - Mer til overs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg