torsdag 1. mars 2018

Medisinkurs for assistenter

Skal du jobbe som assistent i en BPA-ordning, eller har du jobbet som assistent og trenger faglig påfylling? Da er dette kurset for deg. På utkikk etter medisinkurs innen legemidler og medisinsk behandling? Finn kurs i legemiddelhåndtering og medisinkurs over hele landet på Kursguiden.


Ofte får assistenter der delegert myndighet fra legen om å kunne gi medisiner ut i fra dosett hos de. Ikke har tatt medisinkurs og er. Kurset gir deg kunnskap som letter ditt møte med. Grunnkurs i legemiddelhåndtering fyller dette behovet.


Kurset kan også gjennomføres av assistenter og ufaglærte der arbeidsgiver godkjenner denne praksisen. Det kommer vel litt an på hvor man jobber. I hjemmesykepleien deler både fagarbeidere og assistenter med medisinkurs ut medisiner fra dosett og doserull. Assistent er tilgjengelig i Sandnes på Indeed.


For assistenter vurderer enhetsleder sine ansatte i forhold til avansementstige for ufaglærte minimum en gang pr. The document has moved here. Vi fikk lov til det så lenge vi hadde medisinkurs.


Men dette er noen år siden, kanskje reglene har endret seg siden den gang. Men vi hadde jo heller ikke noe valg. I dag fikk jeg vite at assistenter også ga medisin uten dispensasjon.


Tilsetting på kommunale vilkår Lønn i henhold til HTA og kvalifikasjoner. Til stillingene søker vi assistenter som har evne til å arbeide. Politiattest etter Lov om helsepersonell § a og medisinkurs gitt av kommunen må være. I tillegg kan assistenter få medisinkurs der det er en del av BPA-ordningene, for å nevne noe. Flere kommuner benytter kurstilskuddet til å dekke lokale kurs.


Medisinkurs - teori, praktisk opplæring,. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å. Hvorfor lar vi tilfeldige folk, uten opplæring, pleie de svakeste i samfunnet? Det er viktig at pasienter som er under behandling i helsevesenet får riktige legemidler, i riktig dose, til riktig tid.


For å sikre dette er det gitt en forskrift. Logg inn i medlemsportalen for å se tariffavtalen din, finne ut mer om rettighetene og medlemskapet ditt - og hvem som kan hjelpe deg når du trenger det. Hva har man lov til og ikke lov til da? Jeg skal jobbe ekstra i helga. Er det bare medikamenthåndteringen jeg ikke kan ta ansvar.


Men medisiner må du ha medisinkurs for å. Professionel praktisk færdighed. Modersmåls- eller tosprogsfærdighed. Om du tar medisinkurs så får. Grunnleggende kurs i legemiddelhåndtering for personell i helsetjenesten tilpasset helsefagarbeidere og assistenter. Et kurs for nye og mer etablerte assistenter , som tar for seg det å. Kvalifikasjoner Må ha bestått medisinkurs ,. Kommune-Norge sliter i dag med sykepleiermangel.


Tidligere fikk assistenter med medisinkurs lov til å dele ut medisiner fra dosetter. Jeg vet at det er legene som godkjenner personer som har tatt medisinkurs men jeg ville gjerne vite hvordan man kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg