tirsdag 13. mars 2018

Vedstabler stål

Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer. Det du egentlig ønsker deg. Sjekk ut vedstabler stål. Kjempestilig vedstativ i stål ! Skar vedstabler tilhører en serie peisprodukter i stål og glass.


Serien balanserer varsomt mellom runde, ovale og definerte linjer i et stilrent design. Romslig vedsamler som blir en dekorativ interiørdetalj. Høy modell i svartlakkert stål med hel bunnplate og bakstykke som beskytter veggen. Peissett i stål med spade, kost og tang. Redskapene har håndtak i stål.


Stående vedstabler med håndtak som gjør den enkel å bære. Produsert i rustfritt stål og glass med et moderne og mykt design. Rett vedstabler av herdet glass og stål.


Vedstativ i sort stål og glass. For de som er opptatt av enkle linjer og bruker mye ved er denne vedstableren moderne utformet og praktisk. Gir interiøret et element av både klassisk og moderne stil. Så, i dagens luke gir vi bort en lekker vedstabler fra Invite som er laget av stål og glass med sorte striper på sidene. Med kombinasjonen glass og stål.


Lekker vedstabler i stål og glass. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Antall Kjøp Legg i handlekurv.


Beskrivelse Detaljer Dokumentasjon Lagerstatus. Med bakstykke som beskytter veggen. Skap en lun steming ved peisen med praktisk vedstabler av lekkert design fra Invite - passer perfekt i stua eller på hytta.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Dekorativ, sekskantet vedholder i Corten- stål Få orden på veden din. HETA vedstabler er en dekorativ vedstabler laget i Corten- stål. Solid vedstabler med to glass-sider i 6mm herdet klart glass. OBS Sendes ikke, må hentes i butikk.


Stilfull vedstabler i 6mm herdet glass og krom H100cm. Kløyv, stable og få ut maksimalt ut av vedfyringen i vinter! Justerbart vedstativ i pulverlakkerte stålrør. Materiale: Sort stål og gl. Først har han laget rammer av galvanisert stål ,. Dinside at det var mange kreative vedstabler å se blant de innsendte forslagene.


Flott vedstabler i stål med presenning 120cm høyde 1cm lengde. Veden trives utmerket utendørs, og du kan fint oppbevare den ute hele året. Kjøp VEDSTABLER I STÅL OG GLASS 70CM fra hos RiktigVerktøy.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg