tirsdag 20. februar 2018

Lampeglass parafinlampe

Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Brenner til parafinlampe. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Velg hjemlevering eller hent selv.


Merk at varmefanger må brukes dersom avstanden mellom toppen av lampeglasset og taket er mindre enn. Parafinlampe formet som kaffekanne. Vi leverer lampeglass , parafinbrenner og veker. Hyttespesialisten har lang erfaring med alle typer parafinlamper. Bredt utvalg og konkurransedyktige priser.


Mye brukt i små messinglamper, båtlamper o. Diameter i bunn er til 40mm. Ytre vekerør for aladdin parafinlampe. Klassisk parafinlampe fra bestemors tid Pris : Kr. Galleri,- glødenett,- og lampeglass er nå EN enhet. Originalglass for parafinlampe.


Vi har nå Elektrisk parafinlampe fra Finn. Bestilles på hvor du også finner et godt utvalg av nye parafinlamper, lampeglass , Kr. Forhandlere fra Nord til Sør. Norge er ett langstrakt land og Hyttebua sin målsetting er å være tilgjengelig i. Passer kun til 2lykten av petromax. Glasset har følgende mål: x 1mm.


Klart lampeglass til Steltons oljelampe. Hvis du er uheldig og ødelegger glasset på din Stelton oljelampe kan du bestille et nytt klart lampeglass av oss. En parafinlampe lyser opp innendørs eller utendørs. Stamme i barokk stil formet i hvittmetall med rester etter messingpatinering.


Lampen drives med parafin. Oljehus i fasettslepet klart glass. En oljelampe er en lampe som produserer kontinuerlig levende lys i en viss tid ved. Søk etter parafinlampe på Kelkoo.


Her hører vi om den unge. Sammenlign tilbud på parafinlampe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. RK-smia er norges største og eldste. Aldersrelatert slitasje.


Et lite skår i toppen av. Sampan II oljelampe i rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg