fredag 2. februar 2018

Serveringsbrett plast

Serveringsbrett , glass, servise. Finn serveringsbrett plast nå på Kensaq. Kjøp Interiør for enhver smak. Gratis frakt over 4kr. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet.


Fat plast GN 522x322x25mm sot. Stort lekkert brett i akryl fra Neon Living. Europris - Mer til overs! Finnes i mange flotte farger. Maten nytes enda bedre når den er enkel å servere og pent presentert.


Ved siden av grunnmodellene som alltid passer inn, har vi dekketøy som er designet. De gjennomtenkte og praktiske kantene gjør det enkelt å servere og. Et stabilt og elegant serveringsfat i sort plast , perfekt for eksponering ved buffe. Stablebare fat når du bruker tilhørende transpa rente lokk.


Eva Solo serveringsbrett Svart kr 5En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Retro serveringsbrett fra Embee Products. Betales det for mye porto blir. Smart skjærebrett med høy kant.


Laget av BPA-fri plast og tåler oppvaskmaskin. Lag serveringsbrett rimelig og enkelt! Engangsservise og plast. Her kan du finne alt fra serveringsbrett til dekorative marmorbrikker eller små sandwich brikker. Kan brukes både som serveringsbrett og til å sette dekorasjoner på.


Vi selger flere ulike brett i ulik material som plast ,. Vinkjøler i plast til å ligge i fryseren. Tar liten plass på bordet. Sklisikre serveringsbrett i Mahogni. Derfor har vi i IKEA, designet et bredt udvalg af bakker i træ og plast , så du kan finde en som passer til dine behov.


Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Flott frokostsett i plast fra Dantoy så barna kan lage og servere frokost til to.


Virkelig lekkert, laget av hard plast med en soli blank og sølvfarget overflate. LEKKERT LYSFAT, Ø CM, EIKEFARGET Nyhet! HOLM SERVERINGSBRETT I AKASIETRE 45X35X1CM Rundt serveringsbrett i akasietre.


Hjelper med å holde maten på tallerkenen Reservedeler. Brettet tåler oppvaskmaskin og er falset under for å tørke ved. Leter du etter serveringsbrett ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Varegruppen spenner fra matemballasje til kasser i bølgepapp og støtdemping. Norengros er den ledende leverandøren av emballasje til industri, catering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg