mandag 19. februar 2018

Bad og vaskerom

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Våre fagfolk kan hjelpe deg med å utforme badet eller vaskerommet med plass for velvære og funksjonelle løsninger. I skap og skuffer skjuler det seg et fullblods vaskerom ! Her forteller eieren om hvordan et lite, slitent. Baderommet er husets velværerom. Stedet for daglige små og store ritualer.


Badet er gjerne det første rommet du besøker om morgenen og det siste før du går til. Kvifor ikkje kombinere badet med ei smart vaskeromsinnreiing? Her er vaskerommet vist i kombinasjon med ein Ingrid innreiing. Ei benkeplate med skap under gir masser.


Det er ingen grunn til å ikke ha et ryddig og praktisk vaskerom. Bademiljø fører en rekke vaskeromsmøbler som er designet for en praktisk hverdag. Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på. Her får du tips og gode råd fra skikkelige rørleggere. Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra.


Jeg har også bistått med planlegging av hovedbadet i dette huset. Kjøkken og vaskerom har helt andre bruksmønstre i dag i forhold til før. Når man skal planlegge kjøkkenet eller vaskerommet er det viktig å tenke på hvilke. Nå er det ikke lenge igjen!


Det har hele tiden virket så fjernt, men nå nærmer det seg. Vi ser nærmere på fordeler og ulemper med å ha vaskemaskin på badet, og gir noen råd til deg som vurderer å kombinere vaskerom og bad. Denne uka er det badene og vaskerommet som har vært i fokus. Kristian har primet gulvene, sparklet vegger og begynt klargjøring før flisarbeidet. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.


Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Kan et vaskerom være vakkert? Trist toalett ble nytt og fresht bad Lene og Nikolaj ønsket seg et bad i tilknytning til soverommet sitt.


Ett rom kan godt løse flere ting på en gang. For mange er det eneste alternativ å ha vaskemaskin, og kanskje også tørketrommel, på badet. Stoffkurv som kan brukes til mange ulike ting. Disse pynter opp på barnerommet og kan stappes fulle av leker eller man kan ha strikketøyet oppi - eller hvorfor ikke.


VVS Nettbutikken for baderomselskere, med Rørleggere i kundeservice. Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett.


Kjøkken, bad , vaskerom og garderobe i Trondheim og Å. Finn lokal forhandler her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg