fredag 12. januar 2018

Tørkestativ i taket

En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Leveringstid til virkedager Produktinfo. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.


PRESSA tørkestativ klesklyper 3-. Tørkestativ Vi har et stort utvalg av tørkestativ.

Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp. Vet ikke om dette er noe for deg, men på Bo Bedre boligmessen så jeg ett oppheng til tørking av tøy, som heises opp i taket. Det var ett kjempesmart system. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Heises opp og ned ved hjelp av snor.


Unngå og ta opp gulvplass for å tørke klær. Farge: hvit Størrelser: 70x50. Klesvask både høyt og lavt.

Et tørkestativ festet i taket gjør ikke noe særlig ut av seg når det ikke er i bruk, og du kan enkelt dra ned stengene når. For 5-år siden kjøpte jeg et genialt stativ som henger i taket og enkelt kan heises opp og ned. Det ser bra ut i grålakkert stål. Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg.


Det henger høyt oppe under taket , tar nesten ikke noe plass. Smarte produkter til hjemmet. Et sammenleggbart tørkestiv kan settes bort når det ikke er i bruk.


Har du ekstra liten plass på vaskerommet,. Ja, det tar opp gulvplass for tiden, men det skal opp i taket da. Takmontert- tørkestativ -fra-Interiørdetalj. Ofte finnes også varmtvannstanker, tørkestativ , skittentøyskurver og strykebrett her. Taket leveres som standard dybde 0. Pulverlakkert i enten mørk grå.


Det takmonterte tørkestativet Lift benytter den ledige plassen under taket. Vaskerom med takhengt tørkestativ ! Pga lufteventilen kan vi ikke ha dem helt oppunder taket , ellers kunne vi fint hatt dem 10cm lenger opp. Monteres enkelt i taket.

Dette er et utrolig smart produkt for å spare plass. Du senker ned takstativet for å henge opp tøyet, når du er ferdig heiser du. Forbordbeslag kalles også bordtakbeslag, takfotbeslag eller raftbeslag. Beslagets hovedoppgave er å føre vann fra taket ned i takrenne og å beskytte forbord og.


Skittentøyskurv med hjul. Hadde festet i taket vært utformet med mothold ville dette ikke vært et problem. Utfra disse går det skinner ned mot gulvet, og her kan man trekke tørke snorene opp og ned.


Her er garderobestangen heist opp under taket , der det er varmt og godt. Denne lille vinsjen fra Bretteville kan løfte 1kilo, men trenger da bare kilo trykk. Jemtland takstigetrinn (takstige) benyttes for å gi feieren tilgang til pipe for feiing eller annet vedlikehold.


Det er lurt å gjøre noen vurderinger før man velger tak for å få et helhetlig preg. Et lyst tak får rommet til. Great drying area, assume the bottom rack folds away Kanske så ist för i taket ? Ta en titt på vårt sortiment av veldesignede spotter til lave priser.


Vi har spotter til vegg og tak i designer med én eller flere lyskilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg