onsdag 24. januar 2018

Tilbehør til kenwood major

Lave priser på tilbehør. Rask leveranse og fri frakt. Les mer om Chef og Major tilbehøret her.


Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Vi har det hos reservedele.

Enn så lenge vil du kunne få kjøpt tilbehør til både nye og gamle. Stort udvalg af tilbehør til de førende mærker indenfor køkkenudstyr. Se det store udvalg - og find frem til det som passer lige netop til dit udstyr.


Culinary serien har alle moderne funksjoner du kan tenke deg og hver Chef og Major. Originalt tilbehør Visp i aluminium. KENWOOD ISKREMTILSATS MAJOR AT957. Norges raskeste nettbutikk!


Søk etter kenwood major på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på kenwood major fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kenwood Major kjøkkenmaskinene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Du har ingen varer i handlekurven. Denne høyytelses multi-kjøttkvernen leveres med skiver for: fin, medium og grov. Til de forskellige modeller findes en lang række tilbehør.


Til Chef- og Major maskiner. Og med rett tilbehør kan man også bruke den som blender,. Ordne alt til jul - På ett sted! Vi sender lagerførte reservedeler med det samme.


Tilbehør til kjøkkenmaskin. En varmebestandig glassblender med kniver i. Du kan få gode kaffekverner som tilbehør til kjøkkenmaskinen på enkelte. Priser ligger under bildene. Med denne kan du lage opptil liter fløteis, yoghurtis eller sorbet.


Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig. Finn din nye hos Tretti.

Reservedeler og tilbehør til kjøkkenmaskiner Med praktiske kjøkkenmaskiner hjemme på kjøkkenbordet har du lagt grunnlaget for å kunne lage masse godbiter, eller. Mangler du tilbehør til din køkkenmaskine, har vi er bredt udvalg af minihakkere, kødhakkere, rivejern,. Bestill med det samme eller kontakt kundeservice for hjelp og veiledning.


Gratis frakt i hele landet - Det. Overgangskabel for tilkobling av ISO-kontakter til spillere, hvor originalkabelen har blitt borte. Kommer også med mulighet for ekstra tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg