tirsdag 30. januar 2018

Langtidskoker

Slow foo eller langsom matlaging om du vil, har lenge vært en mottrend til fastfood og ferdigmat på kjøkkenet, og ulike varianter av dette er i ferd. Det er vinter og tid for smakfulle gryteretter som tar tid. Store grove kjøttstykker fra storfe kan bli riktig møre og saftige med langsom tilberedning.


Lars Erik Vesterdal lager husmannskost: Oksehøyrygg kokt i fire timer med løk og gulrøtter. Kjøtt og grønnsaker serveres med potetmos og gressløk. Vi har skaffet oss en, som nå er testet ut med bla lapskaus, kylling og en nydelig gryterett med okskjøtt.


La bagen gjøre all jobben mens du er ute og redder verden! På farsdagen fikk jeg endelig tid til å prøve meg på å lage mat i en Crock-Pot. Gryte til far, ble ikke så veldig vellykket. Jeg hadde brukt altfor mye væske.


En langtidskokt kyllinggryte får fram alle de gode smakene. Oppskrift på langtidskokt kyllinggryte med mørkt øl, småløk og sopp. Test langsomt tilberedt og sunn mat med en slow cooker Slipp stresset med å rekke matlaging på kvelden når du kommer hjem.


Med en slow cooker, eller langtidskoker. Slow cooker – eller langtidskoker – har allerede vært på markedet i noen år. I amerikanske og asiatiske hjem er den et vanlig innslag,.


En Crock-Pot er en elektrisk kjele som langtidskoker maten på svak varme. Du kan lese mer om Crock-Pot her. Du trenger mye mindre vann når du koker maten i en crock. Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak.


Wonderbags smarte isolasjon. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Det er en langtidskoker som ikke krever strøm,. Er det noen som har erfaring med å langtidssteke pinnekjøtt i ovn?


Når jeg damper pinnekjøtt i 3-timer, slipper ikke kjøttet beinet, og jeg føler at det aldri. Her langtidskoker man lammestek fra fredag til lørdag i en gryte sammen med bygg og bønner. Retten Lamb with barley and cabbage er fra USA,. Langtidskoker man kraft kan beinrestene knuses og gi til hønene.


Dette er et supert mineraltislkudd! Av drikke kan hønene med fordel drikke hjemmelaget kefir. Vi i Ytterøykylling lager kyllingconfit ved å vakumpakke kylling tilsatt kyllingfett fra vår egen produksjon, og langtidskoker.


Det gjør kjøttet mørt og smakfullt. I stedet for kjøttdeig bruker meksikanerne ferske kjøttstykker som de langtidskoker eller steker og salsa er et must. Vi hadde hørt rykter om at det gikk an, men vi hadde aldri prøvd det selv. Med enkle forberedelser blir kalkunen supergod når du langtidskoker den i. En crock-pot langtidskoker er perfekt. Jo lenger det står jo bedre, men pass på så det ikke koker tørt.


Hvis du ikke vet hva en wonderbag er så er det altså en bærbar langtidskoker som ikke bruker strøm og du kan lese mer om den på Naturlig Liv sine nettsider her. Kjøkkenmaskiner Har du vurdert å skaffe deg en langtidskoker ? Her er hvorfor - eller hvorfor ikke - du bør ha en stående. Rengjør blenderen på sekunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg