fredag 19. januar 2018

Bygge kjølerom

Et kjølerom er nyttig å ha, men det må bygges riktig. Nå skal jeg igang og bygge kjølerom , men da kommer det mange spørsmål som stiller seg. Kjølerom bør bygges som et “rom i rommet”.


Bygg kjølerom i huset og du trenger aldri mer slite med oppbevaringsplassen når du har kalas. Mange ønsker å bygge sitt eget tilpassede kjølerom. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Ulike behov krever ulike kjølerom. Det har blitt svært populært med kjølerom , enten det brukes til lagring av vin, øl eller matvarer levert fra matkasseløsninger. Vi har et bislag på ca kvm hvor vi vurderer å bygge kjølerom. I den-hvor bør evt fuktsperre være? Hos MAXBO finner du hvitevarer og kjølerom som komplimenterer kjøkkenet.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Mange opplever at det ikke skal mer til enn en vanlig helgehandel før kjøleskapet er fylt til randen. For ikke å snakke om når man venter. Prinsippskisse av mindre, innebygd kjølerom (rom i rommet) og stort kjølerom med konstruksjoner mot det fri.


Dette bladet behandler oppbygning av små og. Din outlet butikk på nettet. Elektromarked med kjente merkevarer. Gode priser på demovarer. Har tenkt å lage et lite kjølerom i en isolert bod.


Rommet blir lite, tenker å spandere ca. Holder på å bygge kjøle rom no. Har allerede kjøpt inn norcool aggregat og dør. Holmestrand , Mandag 02.


Hvis det ikke frister å bygge et kjølerom selv, har vi også fl ere modeller av monteringsferdige, frittstående kjølerom. Kravet om at dør skal kunne åpnes innenfra uten nøkkel gjelder også om døren låses med nøkkel utenfra. Slike dører må i så fall ha fast montert vrider på. De fleste ligger imidlertid lavere. Vi har derfor utbedret tre forslag til de som har lyst til å satse på å bygge opp en egen vinkjeller.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Jeg har et stort rom i byssebenken som kunne egnet seg for ombygging til kjølerom. Alternativet er å kjøpe isotherm kjøleskap, men da må dette monteres en annen. Er du litt fingernem, er det ikke vanskelig å bygge kjølerommet selv. På denne måten kan du skreddersy ditt eget kjølerom.


Oslo Kulde leverer og monterer alt fra små kjølerom til privatpersoner og kantiner til større rom for industri og lager. På Byggmax finner du billige byggevarer – så uansett om du vil handle i noen av våre butikker eller på nettet, har vi de materialene du trenger for å realisere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg