torsdag 18. mai 2017

Trefiberplater vegg

Hos MAXBO finner du trefiberplater som har en flat, glatt, tett og jevn overflate. Kjøp på nett eller i butikk. Spon- og trefiberplater.


Fås med glattkant, gulvplater med not og fjær, vegg - plater med fals for liming og spikring. Platemontering med skruemaskin (borskrutrekker). Denne anvisningen beskriver montering av bygningsplater av gips, spon eller trefiber på vegger og i.

HUNTONIT Hard trefiberplate egner seg til oppussing av gamle og ujevne vegger. Hard plate egner seg godt som underlag til belegg på gamle tregulv. Platene finnes i mange utførelser og design.


Enten du allerede har vegger av betong, gips eller tømmer, kan du spare både tid og penger på å velge ferdigmalte veggplater. I tillegg har treplatene en praktisk funksjon med tanke på at man kan henge opp ting på veggen uten å være nødt. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater , gipsplater og sementbaserte plater.


Trefiberplater er laget av. Sett opp vegger på 1-2-3. Alltid perfekt resultat – Vi er veldig fornøyde med Huntonit.

Anvisningen omtaler platetyper, bruksområder, produksjonsprosess, de viktigste. Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg og restaurering. Ujevne vegger og timevis med sparkling,. Leverer alt innen byggevarer, trelast, jernvarer, verktøy og maling til konkurransedyktige priser.


Våre trefiberplater , Standard og Oljeherdet kjennetegnes ved platenes høye densitet. Denne bruksanvisningen gjelder for nye trefiberplater som for eksempel nye sponplater eller huntonittplater som akkurat er satt opp. Halvharde plater, med tykkelse 6–mm, benyttes som innvendig kledning på gulv, vegger og tak.


Norges Billigste Priser? Det er forutsatt gulv med nyttelast inntil Kategori. Flere sjikt med fin spon gir sponplaten stive egenskaper som gjør den godt egnet til vegger , gulv og tak. Et geinalt produkt for deg som er lei av å pusse og sparkle.


Tapen kan også benyttes til forsegling av omlegg og til forsegling av skjøter i gips- og porøse trefiberplater. MDF plater (Medium Density Fibreboard) er en videreutvikling av tradisjonelle trefiberplater. Hvordan monteres Smartpanel vegg ? Det er bare å lime platen på veggen , og den er klar til bruk.


Når du skal henge opp tunge ting på en vegg av spon- eller trefiberplater – og alltid på gipsplatevegg – bør du enten finne stender eller spikerslag,. Med bygningsplater mener vi blant annet sponplater, gipsplater, trefiberplater , akustikkplater og plater til våtrom. Du verden som det så ut her!


Ikke det, her var mange fine ting, men det var ganske spesielt med nedrevne vegger og sår i tak og gulv.

Hva har dere der ute på veggen på vaskerommet? Hva kommer man gunstigst ut i pris med? Skal ha fliser på gulvet ihvertafll, men er veldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg