tirsdag 30. mai 2017

Matt svart spraylakk

SPRAYLAKK SORT MATT 400ML. CRC Pro Paint spraylakk. Matt : Tørketid: Støvtørr:. Quick spraylakk : Hvit matt : : Boks : Kjøp: Avrundet til hel forpakning.


Grenrør 88° med svingt innløp svart , Smartline Vis varianter.

Profesjonell rusthindrende spraylakk for vedlikehold og reparasjon. Til bruk innen industri, landbruk, offshore og verksted. EP spraylakk er en cellulosebasert (nitrocellulose) hurtigtørkende svart matt lakk som passer til lakkering av instrument.


Påføres med flere tynne lag. Strukturspray Svart 400ml. Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Jeg mener man kan få en mattere klarlakk ved å bruke tynner til slutt, men er ikke sikker på fremgangsmåten her. Svart matt med blank klarlakk over blir blankt.


Spraylakk på boks Mer info Kjøp. Decomax svart og matt spraylakk fra Nordsjö anvendes på metall og trekverk. Kjøp Varmelakk matt svart spray 4ml, Universal av Skruvat - 1kr. Lakk og farge med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til.


Leveres i høyglans, satin og matt overflate. Beregnet for, Preparering, før maling av f. Verktøy, sykler, biler, hagemøbler og kurver er eksempler på bruksområder. Sort matt : : Boks : Kjøp: Avrundet til hel forpakning.


Vi blander alt av lakk til din bil. Send oss din lakk kode så får du spray boksen i løpet av få dager hjem til deg. Har en sterk overflatefinish og er derfor velegnet til detaljer på bilen eller båten.

Flott at det ordnet seg oWe! Bli den første til å omtale dette produktet. Lurer på å kjøpe Motip spraylakk for å prøve å lakkere litt,. Bør jeg kjøpe svart blank eller matt ? Skal ha klarlakk utenpå,.


Solid og slitesterk dekklakk til møbler og detaljer på bil, båt og campingvogner. Høykvalitets Alkyd spraylakk fra Motip-ColorWorks. Kan brukes på alle materialer, inkl.


Gir en frostet overflate på glass! Bil: noen som vet om ca. Biltema har en matt svart felglakk. Det står at denne skal väre mer slitesterk enn annen lakk, og med grunning blir det kanskje et ok resultat. Vi svarer så fort vi kan.


Skjema kunne ikke sendes, prøv igjen senere. VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg