onsdag 10. mai 2017

Enkel bokhylle

Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser! Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Vi får aldri nok hylleplass.

Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Pilaster- bokhyllen er en enkel klassiker for liggende bøker. Den er kul som både enkeltstående hylle og i kombinasjon.


Enkel , romantisk hylle. Du må logge inn for å kommentere. Jeg hadde ei bokhylle som var ca 8m høy. For høy, selv om det var kjekt for å få plass til alle bøkene mine. Uansett bestemte jeg meg for å kappe av den.


Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur?

Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg. Med bokryggene mot veggen. Nattbord og bokhylle i ett. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem.


Denne hylla lager du selv. Du trenger heller ikke spesialverktøy, og du lager den uten å sage. Post by Jon Haugsand Skal lage meg en enkel bokhylle i en kjeller og rundt en dør. Utseendet er ikke innmari viktig, men den bør holde på bøkene. Enhver stue og ethvert rom fortjener et spennende blikkfang.


Noe som fanger øyet raskt og som gjør rommet unikt. I stuen til Lars og Kristine var dette et sterkt. Furutrapp fått ansiktsløftning. Bokhylle i hjørne, med utnyttelse av hele hjørne. Praktisk og grei bokhylle til hyggelig pris.


Kjøpte denne for noen uker siden og angrer ikke et sekund! Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass,. Når vi får besøk av folk som ikke har vært her før får vi alltid skryt for den fine bokhylla vår.


Velkommen til et enormt og variert utvalg av hyller og skap til barnerommet.

Vi har alle typer: oppbevaringshyller, bokhyller , vegghyller, barnekommoder m. Flott og elegant bokhylle med hyller og dobbeltskap. Passer perfekt til et nordisk hjem. Slik lager du en usynlig bokhylle til å ha de fineste bøkene dine i. Her finner du også små grep og triks du kan gjøre selv for å skape enkel. Vi løser dine oppbevaringsbehov, store som små.


Lurer du på hvordan du skal skape orden på. Vi opererer primært på privatmarkedet og målet er at alle kunder skal bli fornøyde enten de har kjøpt en enkel bokhylle eller et eksklusivt kjøkken. Får bruke resten til å lage enkle nattbord til gjesterommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg