torsdag 17. november 2016

Vannglass rosendahl

Rask levering, ferdig tollet. Rosendahl vannglass i Grand Cru serien. Se vårt utvalg på Tilbords. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem. Special Price kr 2165.

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Søk etter rosendahl grand cru vannglass på Kelkoo.


Drikkeglassene dine er nok de som blir absolutt mest brukt. Unner du deg selv litt ekstra lekre vannglass kan selv frokosten bli en fest. De er solide og lette å sta.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Ikke minst på grunn av den enkle designen, størrelsen og grepet. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Fire vannglass i blyfritt glass, svært holdbare og lette å stable. Disse vannglassene er blitt veldig populære. Vannglass fra Grand Cru serien.


Grand Cru serien kompletterer bordsdekkingen med sitt stramme, elegante utseende og skaper en vakker ramme for inneholdet i både glass. Det er dog også Vero glass tilgjengelig for longdrinker og som vannglass. Sjekk priser på vannglass stk rosendahl.


Kjøp vannglass stk rosendahl billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! KitchenTime selger drikkeglass og vannglass fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. ROSENDAHL VANNGLASS PREMIUM 52CL 2STK. Her har du et glass med god tyngde, godt grep og tykk bunn.


Aldri brukt og fortsatt i original emballasjen.

Selges kr 15- Kjøper betaler frakt evt. Elegante og tidløse vannglass i Grand Cru-serien. Flotte vannglass med et enkelt designen, størrelse og grep. Passer også til servering av forretter og desserter.


Our product ranges provide practical kitchen and home basics that will last a lifetime.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg