fredag 11. november 2016

Gravering på glass

Markedsledende graveringsutstyr, maskiner og materialer. Gravering på glass , krystall, flasker. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet eller brudeparet. Din egen tekst, bilde eller.


GLASS – gravering på glass. Prisen er med gravering.

Glasshytta, verkstedet til. Gjør oppmerksom på at whisky skrives på to måter. Du bestemmer tekst og skrifttype. Rund- glass gravering kr pr tegn. Gule Sider er den lokale søkemotoren.


En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er. Det er vanligst å gravere en klokke er på baksiden av urkassen med maskingravering. Utover den direkte konsum så finnes det et enormt intresse omkring den vindruebaserte drikken og dens glass hvilket.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.

Ved gravering på plate kan man velge mellom enkel og dobbel skrift. Vi graverer skilt til å lime på premiene. Vi kan også gravere direkte på noen pokaler.


Våre tjenester setter fokus på å gjøre hvert produkt til en unik og betydningshull. Vi bruker både tekst og bilder og tilpasser graveringen etter dine ønsker. Kan brukes til alt fra syrefaste skilt til gravering på glass. Ta kontakt for bestilling av glassgravering.


Vi selger og graverer på. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med riktig verktøy kan du gravere på dine egne glass. Det kreves en stø hånd og en god del trening.


Hvis du mener Marianne så tar hun ikke imot glass for gravering , men hun selger glass du kan gravere på. Men hun har ikke det største utvalget for å si det. Ring for info om pris og.


Lasergravering på glass , metall, skilt og fleece Lasergravering kan utføres på tre, rundgravering på glass og metall, for og baksidegravering på speil og vanlig. Vi har sendt glassvarer i over år,. Med pen elfenbenhvit blomsterdekorasjon på hvert glass ,. Om du ønsker å kjøpe noen av våre produkter uten gravering ,.

Klikk deg inn på vår Web-Shop og se vårt brede varespekter. Klasser i Vadsø og Vestre Jakobselv 4. Mange av oss husker følelsen fra barndommen av å få gaver med vårt. Med laser- gravering utvides muligheten ytterligere, både med hensyn på valg av materiale og ikke minst detaljer. Vi broderer også på gensere, jakker,. Personlig gravering på alle typer glas.


Denne måten å gravere på gjer en detaljert og evigvarende gravering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg