onsdag 30. november 2016

Komfyrvakt mkomfy

Komfyrvakt av høy kvalitet. Etter timer vil strømtilførselen bli slått av. Den har en todelt sikkerhetsfunksjon: Timerfunksjon og vakt for overtemperatur. Fastmontert komfyrvakt 25A med trådløs sensor.


Tidtelleren begynner å telle ved bruk og etter 2. Visste du en komfyrvakt kan redde livet ditt om du glemmer å skru av kokeplaten før du legger deg?

Nå er det påbudt med komfyrvakt i alle nyere kjøkken. It performs a dual security function: timer and monitoring for overheating. Vi har konstatert at det finnes minst forskjellige varianter av komfyrvakt i leilighetene våre. Det er ikke det samme hvilken du velger. Med en komfyrvakt slår komfyren seg av når det oppstår farlige situasjoner.


FG godkjent komfyrvakt for egenmontering med intelligent varmesensor og styringsenhet. Oppfyller kravene i standarden. Rehab komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker temperatur og bruk av komfyren.

MKOMFY - KOMFYRVAKT 25A TRÅDLØS,. Norges Billigste Priser? Frakt: 7kr Les mer. Sammenlign pris på komfyrvakt. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Feste av brakett Velg passende brakett og finn egnet plassering i bakre del av ventilatorhetten, innenfor komfyrens område (Fig. 2). GLEMT Å SLÅ AV KOMFYREN? Page and 3: Produktoversikt El. En komfyrvakt kutter strømmen om en fare blir oppdaget.


Det monteres en liten sensor under kjøkkenviften, og en boks på kontakten som kutter strømmen. Hei, har en installasjon hvor avstand mellom platetopp og takmontert ventilator er 152cm. Er det noen som vet om produkter som kan. Får ikke testet det før påske, men går ut fra at dette vil løse problemet: Feilsøking og utbedring av komfyrvakt som er koblet til en. Her kan du registrere reklamasjons, service- og reparasjonssaker og du vil til enhver tid ha full oversikt over status på saken.


Batteridrevet, trådløs komfyrvakt for montering i taket. Gir alarm med lyd- og lyssignal og kutter strømmen ved. Mkomfy består av to moduler;.

Vi leverer og monterer komfyrvakt til din steketopp. Det ble derfor tatt inn et krav om komfyrvakt i regelverket. Innebygd plasseringssensor. Slår automatisk av komfyren etter timer.


Etter timer vil strømtilførselen bli slått av, selv om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg