onsdag 21. oktober 2015

Takpendel glass

Stort utvalg av lamper i høy kvalitet! Bestill og betal trygt online. Vi har taklamper som egner seg til alle rom. Se utvalget og kjøp i dag! Tusenvis av fornøyde kunder.

Gratis frakt og levering innen dager! Her finner du taklamper i glass. Sophie takpendel i hvitt glass. Elegant, organisk form i glossy finish.


Produsert i opalglass, gir et mykt ambient lys til stuen eller soverommet. Takpendel med hvite glass -skjermer og svart metall. Lekker takpendel i frostet glass. Er du på leting etter en taklampe i glass ?

Hos Lampegiganten finner du et kjempeutvalg av lamper og tilbehør. Rask og enkel bestilling og god kundeservice. Tre, tekstil, glass og betong er utrolig trendy. Minimalistiske lamper som fungerer som lysende statements, uten noen snirkler, er særlig populære. Enten du er på utkikk etter en moderne takpendel eller en med klassisk look,.


DROPS PENDEL, GLASS ØSpar 49-Før 1. Se lagerstatus i butikk Klikk og hent. Moderne taklampe med buet glasskjerm som sprer lyset jevnt i alle retninger. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Handla din takpendel online hos oss. Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus.


Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen. En hängande takpendel passar oftast väldigt bra som kökslampa över matbordet eller över soffbordet i vardagsrummet, eftersom det går att reglera längden på. Stilfulle hengelamper og pendellamper fra Lampegiganten.


Designet av Habitat Design Studio. Marlowe med glass og børstet messing gir et meget elegant, industriell look.

Den er ideellt i stuen eller spisestuen og bidrar til. Lengde: 130cm med oppheng Diameter: Skjerm 20cm Materiale: Meta. Flott takpendel fra Nordlux i matt glass med folder som gir et behagelig lys og skaper et unikt uttrykk. En flott lampe som kan brukes både som en liten takpendel eller vinduslampe i et stort glass. Med lenke delvis i hamp, har den et flott særpreg.


Middels-størrelse pendel fra Belid i kult moderne design. Selger stk Apple takpendel, glass , hvit, Ø=cm. Skeidar) stk Hektor Ikea taklamper, mørk grå, Ø=cm. Røket brunt glass med detaljer gir et stemningsfullt lys og skaper en koselig atmosfære. Pendel i retrostil fra Bloomingville.


Sort stoffledning og takfeste følger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg