tirsdag 13. oktober 2015

Bulletproof kaffe

Kjøp klær fra din lokale motebutikk. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Boost kaffen din med fett! Har du hørt om bulletproof kaffe ? Skuddsikker kaffe , haha!

Som jeg sier i videoen har kjært barn mange navn! Denne kaffen gikk som en farsott. Bulletproof-kaffe øker i populæritet, men er det egentlig noen god idé? Du er i ferd med å få din kaffeopplevelse grundig oppgradert.


Tenk deg en kremet kopp kaffe uten bitterhet, som gir deg timesvis med energi og fokus, tar vekk. For mange høres det kanskje rart ut. Börja med att läsa vår post om vad kaffe är bra för!


Jeg starter hver morgen med “ bulletproof” kaffe , den smaker godt og bidrar til jevn energi utover dagen.

Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre opplevelsen din Produkter. Innlegget inneholder adlinks Jeg elsker kaffen min svart, men noen dager føler jeg for å spice den litt opp og da går jeg gjerne for ‘ bulletproof ’ varianten. Vi har drukket kaffe med smør gennem et stykke tid og er klar med. Gratis frakt over 4kr. Livsstils- og slankecoach Dave Asprey er mannen som har popularisert den noe uvanlige drinken, som han har døpt bulletproof coffee.


Dette er kaffen som kan gi økt forbrenning og masse energi! Vel det syntes de fleste når de hører det første gang. Our mission is to help people perform better, think faster, and live better using a proven blend of ancient knowledge and brand new technologies, tempered by research. Learn how to make bulletproof coffee and train your body to burn fat for energy! Vi giver dig her opskriften på den dejlige bulletproof kaffe , der holder dig mæt langt op ad formiddagen.


Perfekt når det skal gå lidt hurtigt om morgenen. En bulletproof kaffe er enkelt sagt en kaffe med det lille ekstra i, en fett kaffe. Syns du det høres litt rart og kanskje ekkelt ut å sku tilsette noen.


Men, visste du at når vi lager kaffen bulletproof reduserer vi den negative effekten kaffe har på oss? Som et substitutt for frokost skal. Mange har vel fått med seg dette fenomenet, å putte smør og en olje i kaffen , og enten ha det i en blender slik som i original oppskriften eller bruke en. Men hvor bra er det egentlig å drikke kaffe ?

Er du klar til det ultimative energy boost? Få opskriften på kaffedrikken der har taget verden med storm! Det er godt for helbredet, og det fremmer din fysiske formåen, men smørkaffe er ikke noget, man spøger med. Blandingen af koffein og mættet fedt kan. Navnet på denne kombination er ’ bulletproof kaffe ’, og det er et relativt nyt fænomen indenfor kaffedrikke.


Kaffe med smør kan lyde ækelt. Jeg bruker fløte i kaffen ,. Da Silicone Valley–investoren Dave Asprey klatret fjellene i Tibet, og fikk servert koffeinrik kaffe med. Man kann diese Eigenschaften noch verstärken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg