onsdag 28. oktober 2015

Takhengt tørkestativ

En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Monteres i tak eller på vegg. Har vurdert takhengt tørkestativ. Er det noen her inne som har erfaring med dette?


Er usikker på hvor praktisk det er når man skal henge opp tøy, og hvordan det. Hvor får jeg tak i et slik tørkestativ?

Antonius takhengt tørkestativ (Ikea). Hvordan er det optimale vaskerommet? Tørkestativ i dusjkabinettet? Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg.


Genial, takhengt tørkestativ med eller stenger. Stengene heves og senkes individuelt via. Som jeg skrev i forrige innlegg om saken så hadde jeg bestilt et takhengt tørkestativ fra Interiørdetalj Konklusjonen er klar - det var smart!


Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.

Selger stk ubrukte tørkestativ : Ett takmontert tørkestativ fra Interiørdetalj. Svært praktisk, heises ned med enkelt snorsystem, og henger ellers helt oppunder. Et praktisk takhengt tørkestativ kan heises opp og ned. Det er hengt opp en tøff lyspære som gir godt med lys. Se flere ideer om Vaskerom, Vaskerom design og Vaskerom.


LEIFHEIT TØRKESTATIV PEGASUS 1BLÅ Dette tørkestativet gir meter tørkeplass, og kan også benyttes utendørs. Pegasus 1er utstyrt med holder til sokker. De har en variant av takhengt tørkestativ. Foreslår at du endrer dette på blogginnlegget fra søndag 11.


Takmontert tørkestativ fra Interiørdetalj - tørking av tøy på. Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Nettstedet har omtrent besøkende per dag,. Sammenleggbart med stenger.


Noen som har erfaring med det takhengte tørkestativet til Ikea? Ser at man heiser hele greia opp og ne innbiller meg at det kan bli en smule tungt? This Pin was discovered by Elisabet Witsø.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. IKEA - MULIG, Garderobestang, Kan stilles hvor du vil hjemme, selv i fuktige områder som baderom og innglassede balkonger.

Bredden kan tilpasses til dine behov. Det er vi som er leverandøren av det geniale takmonterte tørkestativet. Med takmonterte tørkestativ sparer du utrolig mye plass når du tørker tøyet ditt. Hvorfor la store tørkestativ stjele gulvplass, når du isteden kan tørke. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp.


Finn din nye fritthengende kjøkkenvifte her. Vi har et stort utvalg av kjøkkenvifter i høy kvalitet til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg