torsdag 29. oktober 2015

Storkjøkken service

Rask levering, ferdig tollet. Trenger du service på storkjøkkenutstyr eller mener du at det er på tide å investere i. Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken. Vi i Maestro storkjøkken legger vår stolthet i oppfølging og god service. Opplæring av personale er inkludert i alle våre produkter. Foodtech Industri Foodtech Interiør og Storkjøkken.


Storkjøkken Service - bekkenspyler, drikkedispenser, electrolux, electrolux vaskemaskin, fryseskap, granuldisk, industrioppvaskmaskin - Finn firmaer, adresser. Komplett kjøkken levert av MP Storkjøkken. Kontakt oss Service Bestill katalog her Kjøpsbetingelser Personvern. Les mer om våre ulike fagområder – matindustri, storkjøkken , servering, møbler og interiør. Vi har alt innen Storkjøkkeutstyr som ismaskin, oppvask, gassovn, rustfriebenk, varmelampe, vannkjølere,kjøl,frys,vinskap,oppvaskmaskin.


Vi er en totalleverandør til storkjøkken og serveringssteder. Vårt varemerke er fleksibilitet og service. BAMA Storkjøkken har ambisjoner om å bidra til å oppfylle alle FNs bærekraftsmål.


Vi i Storkjøkken Service AS hjelper deg gjerne med å prosjektere til din virksomhet, basert på dine ønsker og behov. Våre ansatte løser ditt behov ut i fra. Her kan du bestille service ,. Velkommen til Kvikk Storkjøkken AS. Reparasjon av hvitevarer. Vi leverer storkjøkkenutstyr av svært høy kvalitet.


Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. Vi på MP Storkjøkken har sterk fokus på service. Salg, service og vedlikehold av maskiner og utstyr til skip, offshore og bedriftsmarkedet. For å gi kunde en best mulig oppfølging har vi en egen servicekoordinator som følger opp alle service.


Vår kompetanse på service ,. Vi har kun fagarbeidere som utfører service raskt og rimelig. Lokal service Vi har serviceteknikere på alle egne avdelinger. På nettsiden vår finner du et utvalg av produktene GP Storkjøkken kan tilby innen storkjøkkenutstyr. Ta kontakt Buskerud Storkjøkken AS. Vi ønsker å hjelpe våre kunder å skape det perfekte kjøkken.


Med vår ekspertise og lang erfaring hjelper vi deg med å velge akkurat hva du. Salg av Metos storkjøkken. Vi utfører service på storkjøkken , vaskeri og skylleromsmaskiner på institusjon. Spør oss gjerne om tilbud på serviceavtale.


Våre leverandører er blant de ledende av utstyr til storkjøkken. Vi er ca 1ansatte og representerer ledende produsenter i bransjen. Norsk Storkjøkken Engros AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg