mandag 31. august 2015

Svart badekar

Hurricane Spabad er bakteriefritt. Enkelt renhold med såpe og svamp. God massasje i skuldre og nakke. Dype kar med ergonomisk design. Få mer badeglede og helsegevinst.


Les mer inne på nettsiden.

Finn ditt produkt i vår nettbutikk. Sammenlign pris med oss! Enten man vil ha et frittstående badekar med rette linjer, eller et buet hjørnekar med bobler,.


Badekar finnes i utallige former og utførelser. Sjekk priser på Svart badekar. Kjøp Svart badekar billig i nettbutikkene. Akkurat nå Høstkampanje med opptil rabatt.


Det var en tid da baderommet skulle være hvitt, hvitt, hvitt.

Fliser skulle være hvite, servanter og badekar var hvite, baderomsmøblene var hvite, alt skulle være. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. To skrå hodeender, passer til to personer. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Våre dyktige kundeservicemedarbeidere er klare til å svare på dine spørsmål. Nyt et bad i ditt eget badekar ! Gustavsberg tilbyr fleksible løsninger for et hvert ønske og behov. Her kan du se vårt utvalg av badekar ! Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering!


En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. Se våre produkter til ditt baderom. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax.


At det er frittstående gjør dessuten badekaret lettplassert. Finnes i hvitt eller svarthvitt. Et badekar i klassisk stil som passer i mindre baderom.


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste.

Legg til ønskeliste Legg til ønskeliste. Comfort har har et stor utvalg av badekar fra vanlige, praktiske badekar til deilige massajekar. Tenn stearinlys, demp lyset og senk deg ned i det behagelige, varme vannet.


Her inne er det ingen som forstyrrer deg. Ingen skrikende unger eller sportsidioter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg