onsdag 12. august 2015

Screwpull vinopptrekker

Vinåpner, vinlufter + champagekork. Vinkork og flaskeåpner i stilig vin design. Perfekt til vin-elskeren. Norges Billigste Priser? Bredt utvalg av korketrekkere.


Fra tradisjonelle til moderne selvopptrekkende korketrekkere. For profesjonelle og vinentusiaster. Tradisjonell vinopptrekker Pris: kroner. Screwpull LM 3med gavepakning Pris: 11kroner.


Helt klart den beste i bruk av alle åpnerne i testen. Er dette verdens beste vinopptrekker ? Den er nok i hvert fall verdens mest kompliserte. Alle farger og modeller er tilgjengelig i vår online butikk. Le Creuset er kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Fri levering ved kjøp over 8kr.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Korketrekkere i mange utførelser. Klassisk kelner opptrekker, to-benet Ah-So vinåpner eller en vegghengt modell. Nordens største forhandler av vintilbehør.


Manufacturer Hallen Company, Houston, TX Medium Polycarbonate plastic and metal Dimensions 3/x. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Verdens enkleste vinåpner åpner vinflasker på få sekunder.


Jeg fikk en vinopptrekker med så mange deler og som var så komplisert at jeg aldri har fått brukt den. Settet inneholder vinopptrekker vinpumpe stoppere drypps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg