onsdag 5. august 2015

Rosendal skåler

Alt for en enkel servering! Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Nyt desserten i en nydelig skål.


Rosendahl , grand cru skålsett, skåler.

I servise-serien finner du også skåler og. Our product ranges provide practical kitchen and home basics that will last a lifetime. Trenger du en glasskål, skål med lokk eller kanskje en godteriskål?


Se vårt utvalg av boller og skåler til hjemmet. Sett med tre skåler (nypris 399) Sett med. Besøk vår nettbutikk og bestill. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp rosendahl skåler tilbud skål billig i nettbutikkene.

Foretaket har også fått mye oppmerksomhet for den fine serien Grand Cru, med glass, skåler og produkter til middagsbordet. Skålene, en liten, en mellom og en stor passer bra både til servering av salat, snacks og suppe. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi har rundt 1elever fordelt på 1. Pris: 3kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign.


Selges samlet 150kr (ny pris ca 400). Om ønskelig kan Grand Cru. Ovnfaste former med et stilrent design! Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!


I sortimentet vår finner du en hel rekke forskjellige varianter fra. ROSENDAHL SKÅL PENTA GLASS 19CM. Skålen er utformet som en femkant, som er selve kjennetegnet på penta-serien.

Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Galleri - Ulike bollar og skåler. Bollar og skåler Fat Skrin og urner Vaser Diverse.


Klikk på bildene for å få fram ein større versjon og meir. Skåler , krus, kaffekanner, karafler, isasjetter, fjøler. Meld deg inn i vårt fordelskundeprogram No og opptjen bonuspoeng på alt du kjøper. Vi importerer og leverer blant annet brannbiler fra.


Du tenker kanskje på ei skål som noe du bruker til lørdagsgodtet, men vi har mange dekorative skåler som er små kunstverk i seg selv. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Og trenger du glass, bestikk eller serveringsfat, har vi det også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg