mandag 24. august 2015

Badevekt wifi

Måler vekt, BMI og fettmasse. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


FitBit Aria badevekt FB201B - FitBit Aria badevekt er en smart enhet med innebygd WiFi. Følg med på utviklingen din via en privat FitBit konto. WS-har alle funksjonene til sine forgjengere og har i tillegg blitt utstyrt med overvåking. Kjøp NOKIA BODY SMART WIFI BADEVEKT SORT hos Power. Norges raskeste nettbutikk!


Sammenlign pris på badevekt. Vannprosent, Benmasse, Smartfunksjoner, Bluetooth, WiFi , Maksvekt 180kg, Automatisk brukergjenkjennelse, 16stk Brukerprofiler. For Withings WiFi Body Scale er ikke din vanlige badevekt. Den registrerer vekt, fettprosent og BMI,. Vekten er pen å se på, og hele overflaten er laget i glass – med en rund skjerm øverst.


Du får vekten i både en svart og en hvit versjon. Digitalt display med enkel avlesing. Badevekt med glassplate. Sørger for at du kan ha kontroll på vekta.


Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Onafhankelijke informatie. Vind de beste op Kieskeurig. Rask levering 3-dager!


Withings WS-WiFi smartvekt holder ikke bare kontroll på vekten din - den måler også kroppsfettprosent, hvilepuls, hjerterytme,. Kjøp en enkel badevekt for å holde kontroll på vekten din, eller gå til innkjøp av en avansert smartvekt som blir en del av din totale helseinfo. Sjekk priser på badevekt test.


Kjøp badevekt test billig i nettbutikkene. Finn tester med emneknaggen badevekt. Statistikken følger du på mobil eller datamaskin.


Smart personvekt som lar deg gjøre en full analyse av kroppssammensetningen din. I tillegg til vekt og BMI får du data om andel kroppsfett, beinmasse og vann. Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale White. Køb i dag og få leveret i morgen. Du sykler ikke raskere ved å stå på en badevekt.


Forøvrig en ordentlig nerde-vekt, den har wifi ,. Discover our award-winning. Tilkoblingsmulighetene er generelt gode og omfatter blant annet innebygd WiFi og SD-inngang. Responsen er ikke den raskeste, men god nok for normal gaming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg