torsdag 5. februar 2015

Termometer kjøleskap

Rask levering og super service! Direkte fra eget lager til lavpris. Seriøs leverandør av hjemmetester. Måleområde: -til °C. Drevet av LR43-batteri (inkludert).

Unngå risikoen for å få maten ødelagt ved å kjøre apparatet ditt på. Tåler vann og støv (IP65). Kan henges på hyllen i kjøleskapet. Ha kontroll på temperatur i kjøleskap og fryser. Maten kan bli skjemt hvis temperaturen inne i produktet er for høy.


Termometer som viser temperaturen på røret som det er. Tips: For å måle den korrekte temperatur i et kjøleskap , stilles termometeret i et glass vann midt i skapet.

Slik måles temperaturen på. Temperaturmåler fra Comark, Sentry, TES og Eurolec. Stort utvalg av termometer med tilbehør til alle bruksområder på lager. Det første du bør gjøre for å få kontroll på temperaturen er å plassere et synlig termometer inne i kjøleskapet.


Praktisk dings som gir deg oversikt over temperaturen i alt fra kjøleskapet til bilens kupé! Digitalt termometer til kombiskap direkte fra Electrolux. Mål gjerne temperaturen i kjøleskapet med et termometer. Kjøtt og fisk nederst Det kan være store temperaturforskjeller i et kjøleskap.


Vaskes med varmt vann og såpe for manuell vask. Kjøleskap og kjølebenker Hver mandag Skapene må tømmes før vask. Da vi la inn et termometer , skråsikre på at kjøleskapet vårt holdt de anbefalte fire gradene, ble vi overrasket.


For termometeret viste ti grader,. Bruk termometer i kjøleskapet. Kjøp nå, betal om mnd. Nyere kjøleskap viser som regel hva temperaturen er.

Men mange er i besittelse av kjøleskap som ikke har noen informasjon om dette. Trådløst termometer for kjøleskap og fryser. Legg inn sensorkabelen i kjøleskapet eller fryseren og heng selve. Analogt termometer for kjøleskap og fryser.


Klassisk termometer som du kan ha i kjøleskapet eller fryseren for å dobbeltsjekke at temperaturen stemmer. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


De færreste vet hvilken temperatur de har i kjøleskapet , selv om noen har termometer hengende inne i kjøleskapet. Mange lurer på hvorfor akkurat °C?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg