mandag 2. februar 2015

Bygge badekar

En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. Hei Jeg skal bygge bad i kjeller på gammelt hus. Kan jeg bygge meg et badekar selv?


Ser for meg å jobbe i siporex - lettbetong for å få runde former.

Et badekar er ren avslapping. Med våre veiledninger får du hjelp til å bygge ditt eget drømmebadekar eller renovere det gamle - slik at det blir flott igjen. Vi vurdere å bygge inn badekaret.


Det vi lurer på er hvordan går frem? Hvordan gjøres dette, når badet er helfliset (gulv og vegger fliset) ? Det er viktig at du starter med å sette deg grundig inn i regelverket før du begynner å bygge et nytt bad eller. Det er mye å velge i når du skal innrede badet med badekar.


Frittstående, hjørnekar, massasjekar, sittekar – eller du kan bygge det inn i interiøret.

Støpen vil bygge et par-tre centimeter i høyden med fall mot slukets plassering. Vil du bygge din egen badestamp? Det smarte med badekar er at det er enkelt og billig, samtidig som det går ganske fort å varme opp vann. Du kan lage et innbygget. Se her hvordan du gjør det.


Abonner på vår kanal for å se. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Bygge bad og pusse opp bad - skal du bygge eller pusse opp bad finner du tips om hvordan du smartest mulig kan gjøre det her. Vær sikker på at du bygger. Finn ditt produkt i vår nettbutikk.


Steng hovedkrana og tapp ut vannet som er i rørene og begynn med å kutte av tilførselrøret til toalettet. Fortsett med eventuelle batterier for dusj eller badekar. Kaiser badekar 170x80x68cm.


Badekar finnes i utallige former og utførelser. Skal du bygge inn et badekar ? Enten man vil ha et frittstående badekar med rette linjer, eller et buet hjørnekar med bobler, vil valgmulighetene. Da anbefaler vi å bruke inspeksjonsluke slik at fukt som kommer inn under karet har mulighet til å s.

Dette gjør det mulig å bygge inn badekaret med en rett vegg nedover i forlengelse av badekarkanten. Bunnen er flat slik at det egner seg å dusje i. Det er ganske smart med badekarvegg i glass, for det holder vannet på plass. Noen jakter på ryper, andre samler på frimerker, mens du er på jakt etter badekarvegg. Obs BYGG er til for forbrukerne.


Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg