mandag 9. februar 2015

Babyrom inspirasjon

Se våre lyse, fargerike og praktiske babymøbler! Du kan velge mellom alt fra sprinkelsenger, madrasser og sengetøy til leker, tekstiler og sikkerhetsutstyr. Kollasj med inspirasjon til jenterommet. Babyrom i naturfarger (hvit, beige og brun).


Søtt, lite og eventyraktig soverom. Speil i akryl - Stjerne.

Om det blit gutt, eller HVIS vi skal ha baby og det blir gutt. Inspirasjon og tips til innredning og interiør på babyrommet. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene.


Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker! Jeg tenkter å gi deg en del inspirasjon slik at du kan planlegge litt. Aller først nevner jeg noe som det er mange spørsmål på fra gravide: Når kan jeg male? Hvor de store drømmene til de aller minste blir født. Utrolig mange fine forslag om navn!


Rommet til babyen min kommer nok ikke til å bli.

Vi er i gang med oppussing av babyrommet til mini mr. Det skal bli godt å endelig få tatt i bruk alle rommene i rekkehuset vårt. Til barna velger vi lekne løsninger og fine, fargerike ting. Her er noen tips til hvordan du innreder rommet til familiens kreative rotekopp.


Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips. Kampanje Kundeavis Finn butikk Logg inn Min ønskeliste. Stort utvalg av interiør til barnerommet. Småmøbler, dukkemøbler, kroker, knagger, kleshengere og gulvteppen i glade farger og morsom design. Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom?


Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter. Det kan være utfordrende å ta med barna i fargevalgsprosessen, finne farger både du og barnet ditt liker. Nina hjelper deg på veien.


Gardiner med lekent mønster og glade farger. Mye form og masse farge er perfekt for barnerommet. Møbeldesigner og interiørarkitekt Ingrid Aspen valgte grønt da de pusset opp barnerommet i Redesign. Dette gjorde hun blant annet fordi det er en.


Inneholder produktplassering) Da vi lagde ny romløsning her hjemme, prioriterte vi store, åpne rom der vi skulle oppholde oss mesteparten av tiden og heller mindre. Leter du etter fine bilder til barnerommet kan vi hjelpe deg. Med herlige pasteller, stilige kontraster, lekne detaljer og en god dose nostalgi har Ingvild skapt små, personlige universer til barna sine.

Få nyheter, designtrender, inspirasjon og tilbud før alle andre. Jeg laget derfor en variant med noen spreke farger, om det kunne være et alternativ. Håper det kan være til inspirasjon ! Hvilket moodboard likte du best? Lik oss for å motta tilbud og inspirasjon.


Kjøp møbler og interiør til barnerommet på KidsParadise. Vi har et kjempeutvalg av lamper, stoler, bord og mye mer. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Legg tapet på barnerommet Her finner du typiske barneromstapeter fra kjente leverandører. Finn inspirasjon og velg den tapeten som passer best hos dere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg