onsdag 4. februar 2015

Ipad holder vegg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Praktisk iPad - holder med uttrekk til montering på veggen - Veggbeslag til alle iPad (360gr rotasjon og uttrekk). Sett opp iPad på veggen ved hjelp av et veggstativ.


Et kit med iPad - holder og veggmontering. Hvis du ikke ønsker å spikre eller borre hull i veggen , er dette en god løsning. Hama universal veggfestet nettbrettholder - Hama universal nettbrettholder lar deg feste nettbrettet til veggen ved hjelp av en roterende vippearm i metall, slik at.


Velg blant et stort utvalg av stativer og fester for plassering av iPad. Kjøp på nettet, og få rask og gratis frakt. Belkin- holder for Apple Pencil - Previous.


Tilbehør til iPad Her finner du forskjellig utstyrt til iPaden din. Surface Mount er designet fra bunnen av for å være den enkleste iPad monterings-brakett. Med lade- og synkkabler, hodetelefoner og sleeves vil bruken av iPad eller nettbrettet ditt bli.


Sett din iPad enkelt opp på veggen og ta den ned like smidig. Perfekt til kjøkkenet, arbeidsplassen, entréen eller faktisk hvor som helst. Leter du etter en holder til din iPad 4? Universalt nettbrettholder som monteres i bilens nattestøtter. Padfix er en sikker og elegant iPad holder.


Lås med nøkler følger med. Ny Hvit ipad holder laget for innfeling i vegg. IPAD HOLDER FOR DASHBOARD. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Er du på utkikk etter en holder til iPad Mini?


Vi tilbyr all slags praktiske holdere til ditt Apple-nettbrett. MTP har god service og rask levering! PC- holder for sikker opphenging av PC-en under skrivbordet. Kan også monteres på veggen.


Kraftig modell laget av metall. Griffin Cinema Case bilholder for iPad. Passer iPad , iPad iPad 3. Holder på baksiden for f. Norges Billigste Priser? I dag har vi iPad overalt, på jobben og i hjemmet, og det finnes tusenvis av smarte enheter som bidrar til å gjøre livet enklere med smarte.


Montering av garderobestang mellom stativ og vegg. Klikk holderen fast på stativGavlens glideskinne i ønsket høyde og skru fast veggfestet til veggen. Wallee stativet, eller veggbraketten, bestør av en så kalt Wallee – et skall som festes på iPad -en – og et lite veggcelste som skrus i veggen. Tørkepapir- holder vegg , matt stål.


We have listed the best of the best car stands for your iPad that are both ergonomic and light on the wallet as well.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg