torsdag 22. januar 2015

Skohyller til vegg

Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Hos JYSK har vi et stort utvalg smarte oppbevaringsløsninger til skoene dine. Velg mellom praktiske skohyller og stilige skoskap i forskjellige størrelser og.


Enkel og praktisk skohylle i metall fra Maze.

Hyllen er for å skru til veggen. Her ser du vegghyllen Ekby Jarpen fra Ikea med skohyller. Festes til veggen med tre skruer (medfølger) Plass til seks par sko Du kan putte to skohyller over hverandre, drit kult!


Zeller Grå skohylle av tekstil Zeller. Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested. Sikre betalingsløsninger Vi godtar de fleste kredittkort Du kan også betale med faktura.


Handle enkelt online hos ellos.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Robust treplanshylle med god plass til sko, støvler og annet. Sider i ubehandlet tre og hyller i metall. Lure og lønnsomme løsninger til entreen.


Gjør som Julie på bildet og heng opp en plate rett i veggen som du fester strikker i. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Skohyllen blir levert som startfag og følgefag. Så hvorfor ikke gjøre den godt organisert, komfortabel og praktisk? Smelte opp fire stykker på veggen i gangen,. Bring leverer stykkgods til din adresse etter det som er avtalt på kjøpstidspunktet.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Jeg har plan om å bygge skohyller på en vegg i en innvendig bod. Jeg ønsker heldekkende hyller, slik at skitt og vann ikke renner ned på skoene i hyllen.


Også fin til å henge opp støvletter i med skohenger. Det er plass til ca 3-par sko i bredden.

Malt i lys grå farge med antikk tinn knotter. Du finner oss ved Epå Tunejordet. En lekker skohylle som festes til veggen. Passer til kvinne-, herre- og barnesko! Solide, praktiske og pene skohyller gjør det lettere å holde orden i entréen, resepsjonen og garderoben.


Se våre gode priser og bestill enkelt online! Skriv til oss Chat med oss ved å klikke nederst i. Med søylebor er det laget hull til stålvaieren, som er tredd gjennom de åtte glassplatene slik at hyllen henger stødig på veggen. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst,. NO - rask levering og personlig service!


Praktisk vegghengt garderobe hylle med knagger, hatte. Alt i eik utenom hattehylle og skohyller. Europris har et stort utvalg småmøbler, slik som stoler, sofabenker, kommoder og skohyller - Mye av de mindre møblene med både funksjon og nytte i hjemmet. Du fester gavlene til veggen og fester hylleplater og. Slate skohyllen fra danske Muubs er et flott alternativ til de til tider kjedelige skohyller og reoler i. Sko kan fint lagres oppover veggen dersom du har mulighet til det.


Plasser dem strategisk i forhold til hvilke par du bruker mest og er det. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg