torsdag 15. januar 2015

Traktorvafler

Så koselig at du fant frem hit til min hverdag. Jeg har neppe noe mer spesiell hverdag enn noen andre, men den er min. Min hverdag med familien min og vennene mine.


Moods of Norway har startet samarbeid med Grand Café i Oslo, som nå serverer traktorvafler mellom klokken 15:og 17:den første fredagen i hver måned. Hver første fredag i måneden mellom 15.

Karl Johan i Oslo for å spise traktorvafler. TRAKTORVAFLER : Klesdesignerne i Moods of Norway prøvde seg på vaffelsteking. Harestua ligger usjenert til på Blefjell Sør i et rolig hyttefelt med nydelig utsikt og sol fra morgen til kveld.


Det er bilvei helt frem til døren og gåavstand. JULEMARKED: Markus Endsjø, Christina Bastøe og Selma Thorkelsen Toverød solgte traktorvafler på Kirketorget. På gårdskaféen, som er åpen i juli, serveres hjemmelaget eplemynte-kake, traktorvafler og kjærlighetssuppe.


Koseligere blir det jo ikke?

Ostekake, traktorvafler og karamell kake har vi også. Vi har bakt kjempegode promillebrød. Til lunsj har vi smurt ciabatta med. Lenke til innlegg Del på andre sider. De sørget også for traktorvafler og kaffe da vi møtte opp på gården utenfor Skien.


Vi la merke til at de som kom for å se på maskinen,. På grunn av produksjonsfeil trekker Moods of Norway tilbake ca 7. Det er funnet feil på enkelte vaffeljern som har vært i salg fra. Fruen gikk rett i gang og stekte deilige traktorvafler , til oss- med vaffeljern fra Moods of Norway. Verten Roal nyklppet og fin, med verdens beste traktorvafler , Balleclorin, som var delvis halvdøv men lykkelig eier av Trinnov,. Vi steker traktorvafler.


Tone Midtlien og Torunn Haga Skiaker turnerte vaffeljernet, som i bonderosa freste ut traktorer på løpende. Der arrangerers det også juleverksted og påskeskirenn for barn. En garde, din gamle skrotnisse.


Et ROSA vaffeljern som lager traktorvafler. Traktorvafler og egen ballongkis = good times!

Stuttreiste egg, heimebaka stomp, traktorvafler , kaffe, heimelaga leskedrykk - og sjølvsagt ei dugeleg ladning av deira eige økologiske smør, Søren så godt. Er det noen som har noen Moods of Norway-minner? Nyheten om at Norges mest fargesprakende, ja kan vi si glorete. Folk koser seg med nystekte traktorvafler , gløgg og pølser rundt bålet. Sauene på gården får litt ekstra kos fra tillitsfulle barn.


Sånn har vi det ofte, forteller Frank Jacobsen. Finishen rundt bana klar snart klar. Det har vært kjempeoppslutning om dugnaden de siste to ukene.


Gvelven Kro har arrangementer en gang i måneden. De serverer kjempe gode traktorvafler ! Borge fjellhandel og Blestølen er åpne i helgen og selger aviser og bakevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg