onsdag 28. januar 2015

Molekyl byggesett

Molekylbyggesett : Molymod 00 organisk demonstrasjonssett. Organisk student sett med totalt atomkuler. Dette byggesettet har litt annen sammensetning enn vårt mer standard utgave 001. Hensikt: Bygge modeller av ulike organiske molekyler med molekylbyggesettet, tegne strukturformel og sette navn på forbindelsene.


Utstyr: Sett med kulepinnemodeller. Rapport fra forsøk med molekylbyggesett. Start med atomer og se hvor mange molekyler du kan bygge. Lag en samling av molekylene og se dem i 3D!


Sett sammen følgende molekyler for å identifisere det som er en stereoisomer: 1-dikloretan, 2-dikloretan, 1-dikloreten,. Her finner du oversikt over innholdet med direkte tilgang til menyer og utvalgte tema. Arcol as leverer aktuelle læremidler til norske skoler, over hele landet. Bruk molekylbyggesett med kuler og pinner til å lage en del av et polyetylenmolekyl, for eksempel med karbonatomer. Roter karbonkarbonbindingene og.


Det originale molekylbyggesettet fra Molymod. Dekker alle organiske molekyler det er aktuelt å bygge for elevene. Innhold: hydrogen, oksygen, karbon, 6. LabDidakt er et nystartet firma med kontor i Drammen.


Vi er tre ansatte som gleder oss til å styrke matematikk- og realfagene i skole-Norge og ikke minst gjøre. Akademika bokhandel, Blindern, kan fortelle meg at ny leveranse forhåpentligvis er på plass neste uke. Se også beskjed i Classfronter. Alkoholers egenskaper 12.


Hensikten med forsøket er å lære hvordan aminosyrer og proteiner er bygget opp. Hydro-karboners egenskaper Demonstrere kunnskap om. Adventskalender med lek og læring! Sikre deg julekalenderen alle snakker om! Det er begrenset antall kalendere så her gjelder det å være tidlig ute.


Vi kom fram til at vi skulle lage et Dodekan. Unsubscribe from naturfagstoff? Flott finish og solide sammenkoblinger med korte eller lange. Tirsdag: molekylbyggesett.


Fredag: Bindinger og forberedelse til lab. Kompatibelt med Molymod 001. Læringsformer og aktiviteter. Forelesninger, øvingsundervisning og selvstendige øvinger. Ved sensur av emnet vert karakterskalaen A-F.


Modeller av hydrokarboner molekylbyggesett – Molymod 0– organisk elevsett Fybikon, Fredriksen (KPT Komet) Etter 10. Bruk av atommodeller og molekylbyggesett (5.-7. og 8.-10. trinn) Praktisk bruk av modellene, gjennomgang av. Hos oss finner du bøker og tidsskrifter (på papir og digitalt) for realfagene, en av landets største SciFi-samlinger, utlån av bærbare PC-er for.


Tre av disse sukkermolekylene har ringstruktur og egner seg fint som armbånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg