onsdag 19. november 2014

Norcool vinskap

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Se våre lekre vinskap med soner - ulike varianter. Cave har en kapasitet på omtrent stk. Den krever liten plass takket være sin gunstige størrelse. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Vi leverer i dag kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og.


Cave BU har en kapasitet på ca. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Dette vinskapet er utgått fra vårt sortiment og vi selger derfor til redusert pris. Varen har full garanti og reklamasjonsrett, men ikke returrett.


Vinkjøleskap - Kjøp det her. Er du på jakt etter et vinkjøleskap? Vi har vinskap av høyeste kvalitet fra kjente merker som Caso, Miele og. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov. Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene.


Kjøp vinskap , vinkjøleskap, vinkjøler på nett, merker som Temptech, LiebHerr, Bosch og Hoover. Dette er pris ved henting i butikken på Lierstranda eller på Norcool sitt lager i Sarpsborg. Frakt kommer i tillegg ved direktelevering. Scandinavian Appliances AS utvikler, produserer og markedsfører løsninger for oppbevaring av mat og drikke under merkevaren Norcool.


Selskapet har tradisjoner. Norcool Cave 1Vinskåp (fristående) - Fristående modell med kapacitet på 1flaskor. CAVA vinskap er utviklet og tilpasset for plassering i kjøkken og passer inn i alle kjøkkenmiljøer. Med vinskap fra Miele holder vinen alltid riktig temperatur og kan dermed nytes til det fulle. Temptech er en norsk produsent og distributør av hvitevarer med hovedfokus på vinskap.


Våre kvalitetsprodukter imøtekommer de høyeste krav til design og. Du kan ställa in temperaturen mellan 8–°C för att få. Norcool Cave Vinskåp (vänsterhängt) - Exklusiv modell med sotad glasdörr som skyddar vinet mot skadliga UV-strålar, ekhyllor och LED-belysning. Integrert, Antall flasker 16stk, Antall temperatursoner 2stk, Høyde 84.


Bredde 30cm, Lydnivå 38dB, Sort, - 1 Dybde 58cm, Vekt. Norcool leverera förstklassiga kylprodukter för konsument-och företagsmarknaden. Finn de beste prisene på nettet.


Med Norcool kjølehjørne har du god. Cave 1er et frittstående vinskap med lagringskapasitet på ca. Erstatter for blant annet Norcool CU-450.


Køleskuffen giver optimal bordplads i. Ta smaken til et nytt niv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg