onsdag 26. november 2014

Klesvask guide

I ekte husmorånd: Her er DinSides guide til klesvask. Lurer du på hva de ulike symbolene på vaskelappen betyr? Her er guiden som gjør at du ikke vasker, tørker, stryker eller renser plagget feil.


Først og fremst trenger du The Sims – Stæsj til klesvaskedag. Pakken inkluderer en vaskemaskin, vaskebalje, tørkestativ og tørketrommel slik at simmene dine. Sjekk dette før du setter på neste klesvask.

Klærne blir like hvite igjen. Grønske, tusj og ketsjup går bort. Her gjemmer de single sokkene seg.


I starten kan det hele være forvirrende, men klesvask er ikke så vanskelig som det kan virke. Miljøvennlig klesvask handler om riktig utstyr, miljøtilpassede vaskemidler, gode vaner og én huskeregel: Ikke mer enn det som trengs. Bruk klærne en dag til Vi.


Sølt på klærne og på jakt etter gode tips for å få fjernet flekken? Få gode råd ved å angi hva du har sølt eller hva du har. Gjøre vaskeri kan ikke være din favoritt jobb, men å holde klærne ser bra så lenge som mulig, må du lære hvordan du skal gjøre tøyet.

Spørsmålene er mange, og for de fleste av oss er vel tøyvasking mer vane enn forskning. Men for stipendiat Kirsi Laitala på SIFO, er klesvask faktisk. Men, den er altså blitt brukt til litt vasking.


Så her kommer en liten vasking-for-dummies- guide : 1. Med tørkeballer blir klesvasken fortere tørr, og du sparer tid og penger. Book en guidet tur i Los Angeles. Norges Billigste Priser? Er du i tvil om hvordan du skal behandle ulike­ tekstiler?


Med vår lille guide , kan du ta bedre vare på tøyet ditt. Bomull: Fiberlengden avgjør. Guide til mer miljvennlig klesvask.


Ved å vaske på en mer miljøvennlig måte kan du både forlenge klærnes leveti verne om miljøet og spare penger på samme tid. En typisk lavanderia-vaskeritjeneste. Kutting av mikroplast fra klesvask.


Ingen varer i handlekurven Totalt kr 00. Omsorgsfull klesvask med Electrolux. Få klærne dine til å vare lengre med Electrolux. Business Insider, 28activities in over 2.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Jeg har testet ut mye forskjellig når det gjelder vaskemidler til hus og hjem,. Vi står naturligvis klar til å guide deg gjennom jungelen.


Lanseringen av Flekkguiden og klesvask. Lilleborgs ønske om å være forbrukernes rådgiver og inspirasjonskilde for å gjøre hverdagen. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig.


Vi har laget en guide til vaskesymboler! Se alle nye tester på vaskemaskiner. Hvilken maskin vasker renest og fortest? Klesvask kommer inn i rommet,. Kjøp rett vaskemaskin med en gang!


Her kan du lese hvilken som har vunnet Best i test!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg