mandag 24. november 2014

Sous vide no

Tilbered maten i en vakuumpose og oppdag en ny kulinarisk verden av smaker! Perfekt resultat hver gang! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Som så mye annet på kjøkkenet, kommer sous vide fra Frankrike.


Akkurat som så mange matretter som kommer fra Frankrike, så er sous vide smart, morsomt og helt f. Hemmeligheten til mesterkokker verden over er nå lett tilgjengelig for alle, og det er i tillegg svært enkelt.

Det skilles mellom metoder for mat. Sous Vide redefinerer hjemmelaget mat, og lar deg. Til tross for navnet handler. Er dette fortsatt nytt for. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies.


Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Mat tilberedt under vakuum.


Det er fristende å tilberede en lekker steak – sous vide stil, ettersom resultatet blir helt perfekt.

Nå er denne teknikken i ferd med å innta hjemmekjøkkenet. Men, hva er det egentlig? Sous - vide er en teknikk som er brukt på restauranter i årevis. Norges raskeste nettbutikk!


Usikker på hvor lenge du skal tilberede kjøtt sous vide ? Under finner du mine anbefalte tider. Spesielt når man skal tilberede kjøtt, er sous vide. Du trenger ikke dra på restaurant for å få servert gourmetmat.


Sous vide er kort fortalt en måte å overføre. Tilberedningsmetoden sous vide har lenge vært forbeholdt profesjonelle kokker, men nå. En av dagens store tilhengere av sous vide er Heston Blumenthal. I restauranten hans, The Fat Duck, det er nesten ingen grenser for hvilke teknikker han bruker til.


Tilbake til kjøkkenbenken, gutter! Hjemmekokkens beste venn for matlaging på kjøkkenet. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Det vi gjør er å tilberede ulike råvarer i vakuum i ett temperaturstyrt vannbad.


Vann er en god varmeleder i forhold til. Få en fantastisk smaksopplevelse hjemme i din egen stue.

Prisen er det som skiller mest i vår test av sous vide -maskiner. Er du blant dem som har sous vide -utstyr hjemme, så kan du for alvor senke skuldrene til juleaften og vite at ribba blir like god som den blir problemfri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg