mandag 6. november 2017

Tilbud lekestativ

Våre seksjoner inneholder mye lekeverdi og kommer i ulike farger og fasonger. Sjekk vårt store utvalg lekestativ. Kontakt oss i dag for bestilling! Se vårt utvalg av utstyr og apparater til lekeplasser, motorikk, lek og idrett! Hos MAXBO finner du trygge og morsomme lekestativ til barn med diverse tilbehør.


Kjøp på nett eller i butikk.

Levering: Postpakke og Hjem på dør inntil kg - 2-5. Vi har huskestativ i stål, huskestativ i tre og komplett huskestativ som glir over i et mer komplett lekestativ. Lekestativet leveres komplett med husker, taustige og klatrevegg med blå steiner.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Få all ny informasjon om hendelser, salg og tilbud. Registrer deg for nyhetsbrev i dag. for Our Newsletter: Abonnere.


Maks belastning kg pr. Lekestativ Max leveres med to husker og blå rutsjebane på meter.

Se det store og utrolige utvalget av lekestativ til barna fra TOYS R US her. Ledende leverandør av alle typer lekeplasser, lekeapparater og lekeplassutstyr! Huskestativ er en bra investering, som gjør at barna kan ha mye moro ute!


Sammenlign prisene på huskestativer fra flere nettbutikker på ett sted - Kelkoo hjelper. The original Jungle Gym wooden playground equipment. Robust, sustainable PEFC pine timber. Most complete and safe climbing frames for kids! Produktet er kun tilgjengelig i varehus.


Leter du etter et fint lekestativ ? FATMOOSE nettbutikk, rimelig, sikker og gratis frakt! Jungle Gym har en allsidig samling av lekestativ , som varierer i størrelser fra XS til XL, som oppmuntrer ulike fasetter av fysisk, psykisk og sosial utvikling. Utendørs lekestativ til barnehager, sfo, skoler, borettslag og private. Hage og terrasse - lekestativ , lekehus. Stort utvalg av lekestativ med sklie og huske.


Beste kvalitet, gunstige priser og års garanti. Leken starter i Wickey-butikken! Bla gjennom vårt utvalg og ta gjerne kontakt for et godt tilbud inkl frakt levert.


Velg mellom søyler som er malt gul eller trykkimpregnert(grønn) Tor.

Klassisk lekestativ med sklie og trapp. Vi tilbyr huskestativer, klatretårn, vipper, karuseller og et bredt sortiment av andre kvalitetsvarer. Bua lekehus Villmarkserien. Dartspill Asfaltmaling Diameter meter.


Pakke bestående av motorikkmodul, hus og vippe. Med gode hageredskaper og maskiner letter du arbeidet i hagen din, enten den er stor eller liten. Beskjæring er en side ved hagearbeidet som mange utfører med liv. Komplett huskestativ i stabil, kraftig konstruksjon som leveres med to husker.


Forankres i bakken med medfølgende fester. Et lekestativ er kjempemorsomt for barna, og sørger for mange timer med underholdning og lek. Barn elsker å utfolde seg,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg