mandag 27. november 2017

Liten kjevle

Kjevler i tre og regulerbare ruller for fondant og marsipan. Liten kjevle , nonstick. Perfekt til å kjevle marsipan, sukkerpasta m. Ringer til å lage mønster følger med.


Bake-to-Basics liten kjevle og deigskjærer er et meget godt eksempel på utsøkt design og funksjonalitet. I generasjoner har kjevle av norsk bjørk vært et viktig redskap under lefse og flatbrødbaking.

I dag er det ikke bare bakstekjerringer som innehar den edle. Hva som passer best er avhengig av tradisjon, personlig smak og hva du skal bake. Her finner du det du trenger uansett om du skal bake lefse eller kjevle ut fondant eller marsipan. En forlokkende duft av nybakt, en benk med mel, kjevle og noen kakeformer - et herlig møte på kjøkkenet.


SOCKERKAKA Bakematte og kniv. Gjør det enkelt å kjevle ut store leiver uten at de setter setter seg fast til underlaget. Søt liten trekjevle til den lille bakeren. Forskjellige runde tipper er lure til å stikke ut små rundinger til øyne f.

En liten kjevle i tre med trykt mønster. Her skal du få et kjempesupert godt råd av meg i tilfelle du vil lage Goro uten å måtte kjevle deig i det hele. Legg en liten spiseskje deig i hvert kammer i. Disse kakene husker jeg fra jeg var liten. Tips: Klem deigen litt flat, da er den mye enklere å kjevle etter du har tatt den ut av kjøleskapet.


Del deigen i to emner, en stor og en liten. Pass på at kantene er litt høye. Til sjokoladekremen smeltes først smøret i en liten. Ritz-kjeksen i morter eller ha kjeksen i en liten plastikpose og kjevle over. Det er ingen som baker potetlefse som mormor, men mamma og jeg prøver så godt vi kan allikevel.


Det går unektelig mot høst. Det er definitivt slutt på sommeren og dagene blir kortere og kaldere. Er melken kjøleskapskald varm den litt i en liten kjele. Ha deigen på et melet bakebord. Kjevlet så ut brun fondant og brukte en kurv mønster kjevle fra Festfabrikken for å lage mønsteret.


Knus kjeks i en foodprocessor eller i en pose (bruk en kjevle og knus kjeksen). Til spøkelsene trenger du: hvit fondant eller marsipan, liten kjevle , litt vann, svart spiselig tusj eller svart konditorfarge og pensel,.

Sånn lefse-pinne-ting, og rutete kjevle. Så jeg får kommet meg i gang med lefsebaking! I sin enkleste form er det en massiv sylinder eller valse av tre. Det er vanligere at det er lagt gjennom en aksling på.


Sjekk priser på billig kjevle. Kjevle er et redskap som brukes ved baking. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp billig kjevle billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg